17 iunie 2024

Guvernul PSD-PNL pune în practică dorința gloabliștilor: fără proprietate și fără suveranitate!Proiectul de lege PLX nr. 418/2023  se află  acum la Camera Deputaților și urmează să fie dezbătut.Acest proiect de lege pare să calce efectiv în picioare garantarea dreptului de propietate.

Această lege, care se vrea a fi un fel de cod al urbanismului, după cum se poate observa din conținutul său, poate pune statul mai presus de noi, de propietatea noastră.

PROIECTUL DE LEGE SE GĂSEȘTE INTEGRAL AICI.

În această săptămână încep dezbaterile în  Comisia de Administrație a Camerei Deputaților pe această lege.

Amintim faptul că, Camera Deputaților este cameră decizională. Mai exact, în funcție de cum se va vota în Camera Deputaților, va urma să se aplice sau nu această lege în România următorilor ani.

Iată avertismentul lansat de deputatul Dumitru Coarnă cu privire la PLX NR.418/2023:

” Dreptul de proprietate și manifestarea sa devine o chestiune foarte volatilă. Adică, chiar dacă ești, să spunem proprietarul unui teren, prin această inițiativă legislativă, Statul îți poate condiționa dreptul de a-l utiliza după bunul plac. Cu alte cuvinte, ești proprietarul terenului sau al casei, dar Statul te condiționează. Deci, ești proprietar, dar nu prea ești. Adio proprietate în adevăratul sens al cuvântului. Adio dreptul de a decide, cu respectarea legislației, asupra modului în care dorești să îți utilizezi proprietatea.

Chiar dacă este unul din multe jaloane servite prin PNRR, această modificare legislativă schimbă regimul proprietății. Mai mult, în fapt reprezintă (încă!) un mod pervers prin care România renunță la suveranitate. În fapt, România este obligată să renunțe la suveranitate pentru că diverși auto-intitulați lideri politici au decis, într-o manieră lipsită de transparență, să negocieze și să tranzacționeze drepturile și libertățile românilor. Fără consultare publică. În fond, ei sunt liderii care dețin adevărul absolut și care arată direcția în care trebuie să meargă România. Un fel de pseudo-elite care au dreptul de a decide pentru restul populației. Ei care au decis ca suveranitatea României și demnitatea românilor să fie tranzacționate și tranzacționabile. Inclusiv, dreptul de proprietate. Până la urmă sclavilor nu le trebuie proprietate, ci doar lideri care să le indice direcția” este precizarea făcută de deputatul Dumitru Coarnă.

Lasă un răspuns