3 februarie 2023

Joi, 21.07.2022, membrii #CNA au încălcat Constituția votând în unanimitate împotriva prelungirii licenței de emisie care expiră pe 30.07.2022 fără ca aceștia să aibă nici măcar un singur motiv în favoarea închiderii postului. Au motivat că acest post TV News România nu reprezintă interesele poporului (de cârcă ne-ar fi întrebat pe noi ce interes avem), că postul nu este de interes public și că a dezinformat atat in perioada plandemiei cât și în perioada războiului (în condițiile în care s-au prezentat inclusiv documente oficiale și studii științifice și în emisiuni au fost invitați pro și contra subiectelor prezentate).

Prin votul dat vineri, #CNA a călcat în picioare drepturi constituționale printre care dreptul la opinie, dreptul la liberă exprimare și dreptul la muncă al angajaților postului TV.

De câte ori am fost invitată la News România, NICIODATĂ nu mi s-a spus ce să vorbesc sau că nu am voie să vorbesc despre un anumit subiect de interes național.

Marți, 26 iulie 2022, la ora 08:00 voi merge la CNA pentru a depune în scris cu număr unic de înregistrare solicitarea de prelungire a licenței postului TV News România. Le voi cere să îmi comunice în scris care sunt motivele care au stat la baza votului lor pentru neorelungurea licenței de emisie.

Solicitarea o voi face în dublu exemplar – unul îl voi depune la CNA și pe celalalt exemplar (pe care îl voi padtra) voi solicita să mi se pună ștampilă cu data și cu numărul de înregistrare, deoarece, în caz că nu îmi vor răspunde concret în termen legal, să mă pot îndrepta impotriva lor în instanță.

Veniți și voi pentru a apăra dreptul postului News România de a emite în continuare și pentru a depune solicitări scrise în susținerea acestuia prin solicitarea prelungirii licenței de emisie.
Pentru susținerea postului TV News România și pentru solicitarea către CNA a prelungirii licenței postului a fost creat și acest eveniment :👇👇👇

https://facebook.com/events/s/protest-pentru-sustinerea-post/1599751637092825/

Pentru mai multe detalii despre abuzul CNA, urmăriți emisiunea de aseară moderată de către Dl. Radoi Remus care a avut invitați de excepție : Dl. Prof. Dr. Universitar Gheorghe Iancu – fost Avocat al Poporului (numit în functie în septembrie 2011 și demis în iulie 2012 deoarece își exercita îndatoririle profesionale cu demnitate și cu profedionalism) , Dl. Avocat Toni Neacșu, Dl. Avocat Aurel Moldovan și pe Dl. Avocat Adrian Călin Cuculis. 👇👇👇

https://fb.watch/es27IBrzPN/

Este mesajul transmis de Angela Negrota, activist civic, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns