1 decembrie 2023

Sefa Unitatii de Primiri Urgente din Deva, medicul Mihaela Gherman, a fost inlocuita de la sefia UPU Deva cu medicul Lionel Dutulescu, dupa vizita presedintelui CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor, care s-a dat drept pacient si a filmat interactiunea cu medicii, potrivit Adevarul.

Luni, 11 aprilie, Laurentiu Nistor, presedintele CJ Hunedoara, a postat pe pagina de Facebook un clip in care arata cum a decurs interactiunea cu medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, dupa ce s-a dat drept pacient la UPU Deva, dupa mai multe sesizari.

,,In ultimele luni, am primit numeroase sesizari in legatura cu modul in care sunt primiti si tratati pacientii care ajung la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta din Deva. Cea mai recenta, sambata seara. Tocmai terminasem munca de acasa, in gradina, cand am fost informat ca un pacient in varsta astepta de mai bine de o ora si jumatate ca cineva sa se ocupe de el. A fost momentul in care am decis sa merg personal la UPU, sa constat personal ce si cum se intampla acolo. Nu mi-am schimbat hainele, am pornit imediat spre spital. Era ora 21.30. Din pacate, ajuns la UPU, majoritatea sesizarilor s-au confirmat”, a povestit seful CJ Hunedoara.

,,Pacientul Nistor a primit acelasi tratament: 45 de minute in care, desi le-am spus asistentelor ca ma simt foarte rau si nu pot merge sa-mi fac singur fisa de internare, nimeni nu m-a luat in seama”, a continuat acesta.

,,Aceasta abordare trebuie sa inceteze! Nu este posibil ca pacientii care ajung la ,,Urgenta” sa fie tratati in acest fel. Mesajul meu pentru personalul UPU este clar: ori isi schimba comportamentul, ori pleaca acasa!”, a mai transmis Nistor.

Lasă un răspuns