29 ianuarie 2023

Fostul parlamentar liberal Adriana Săftoiu scrie, pe Facebook, că poliţistul criminal nu putea ajunge să îmbrace uniforma statului decât cumpărându-şi funcţia, neavând nicio pregătire în domeniu.

„Dosarul polițistului care dă cu bocancul în trupul copilei prăbușite pe caldarâm ne șochează. Ne-a șocat si dosarul „Caracal”. Nici până astăzi nu știm nimic. Șocant e că încă ne mai șochează. România e captivă unei clase politice nesimțite. Cum a ajuns acest „polițist” în sistem? La fel cum a ajuns sute de personaje în Parlament sau în funcții de miniștri.

Sunt „pretenari” cu cei care decid, au bani să își cumpere locurile, sunt NIMIC dacă nu și-ar cumpăra funcțiile. Nici cu dosar la “șomaj” nu li s-ar găsi un loc de muncă. Iar ei știu că doar loiali șefului au un loc de muncă la stat.

Nu au nicio legătură cu treburile țării. Cei mai mulți sunt niște anonimi, nimic nu lasă în urma lor, cel mai rău câte un accident, mușamalizat de pretenari. Priviți cum decid partidele “hoardele” de parlamentari.

Unii sunt la al 4-5-lea mandat. Și nu știm nimic despre munca lor în folosul țării. Prin vot, îi aducem să își bată joc de noi’, a scris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns