14 iunie 2024

Curtea de Apel Brasov l-a condamnat marti, 31 august, pe fostul deputat PNL de Bacau, Lucian Ciubotaru, la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

De asemenea, medicul Badara a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare:Majorează pedeapsa aplicată inculpatului BĂDĂRĂ MARCEL de la 1 an şi 4 luni închisoare la 2 ani închisoare. Majorează pedeapsa aplicată inculpatului CIUBOTARU LUCIAN-MANUEL 2 ani închisoare la 3 ani închisoare.” se arata in minuta Curtii de Apel Brasov

Conform DNA, pe 15 februarie 2016, inculpatul Ciubotaru Lucian, deputat în Parlamentul României, la solicitarea unui coleg de partid, i-a solicitat medicului legist Bădără Marcel să intervină pe lângă pe lângă angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală Bacău pentru ca aceştia să consemneze pe un buletin de analiză toxicologică a alcoolemiei, valori situate sub 0,80 g/l alcool pur în sânge, lucru cu care legistul a fost de acord.

Buletinul de analize respectiv îl privea pe un prieten de-al colegului de partid din care făcea parte şi Ciubotaru Lucian, care, la data de 12/13 februarie 2016, a fost oprit în trafic de organele de poliţie și testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru a fi emis acel buletin, în condițiile arătate mai sus, inculpatul Bădără Marcel a pretins suma de 1.000 euro, afirmând că aceasta va fi remisă către doi angajaţi ai Serviciului de Medicină Legală Bacău, primind în aceeași zi, prin intermediul inculpatului inculpatul Ciubotaru Lucian, suma de 4.500 lei,scrie bacau.net.

Lasă un răspuns