2 februarie 2023

Pe Clotilde Armand o găsim descrisă pe Google ca fiind „o politiciană, manager și activistă civică română de origine franceză„. Rămânem pur și simplu uluiți la aflarea veștii că, această” doamnă”, Clotilde Marie Brigitte Armand este supranumită a fi o „activistă civică română”.

În imaginile de mai jos, veți vedea cum a fraudat această „activistă civică română” alegerile din sectorul 1, imagini, pe care, USR iștii și serviciile de informații străine le doreau cu precădere „dispărute și inexistente” :

Cu toate că, „activista civică română” neagă că ar fi ea cea din imagini, acestea vorbesc de la sine, dovedind fără doar și poate că în aceste imagini nu se află nimeni alta decât Clotilde Armand.

Așteptăm arestarea acestei „doamne” care ia în derâdere poporul român, scopul fiind desigur servirea și îndeplinirea ordinelor date de serviciile de informații străine.

Imaginile au fost comentate și de avocatul Mihai Drăgan care susține că acest lucru este 100% ilegal, candidații neavând voie să intre în sala respectivă sau sa atingă materialele electorale. „Ceea ce vedem aici este practic o fraudă” a declarat avocatul printr-o intervenție telefonică la Antena3.

Lasă un răspuns