8 februarie 2023

Prim-ministrul Florin Cîțu a precizat că România are nevoie de întreaga sumă din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), 29,2 miliarde de euro, ”pentru a se dezvolta”.

„Referitor la suma totală, 29,2 miliarde, este un alt lucru pe care l-am spus ferm celor de la Comisia Europeană, la care am ţinut foarte mult. România are nevoie de toată suma pentru a se dezvolta, pentru a arde etape, etape care au fost întârziate în ultimii 30 de ani de zile. Avem nevoie de aceşti bani ca să putem să prindem din urmă alte ţări dezvoltate şi ăsta este rolul meu. Vă garantez tuturor că vom face acest lucru cu ajutorul acestui PNRR”, a afirmat prim-ministrul Florin Cîțu în şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor, în care a prezentat PNRR.

„Este un alt obiectiv al PNRR. Toate zonele din România vor beneficia de pe urma acestor investiţii, nu doar anumite zone. Iar ceea ce am făcut noi până acum a fost recunoscut nu doar de Comisia Europeană, şi ştiţi foarte bine, şi agenţia Standard&Poors a revizuit ratingul, perspectiva de la negativ la stabil”, a mai declarat Florin Cîţu,

Lasă un răspuns