29 ianuarie 2023

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, spune că a avut COVID, atunci când în România nu se prea știa de acest virus. Artistul a trecut printr-o răceală aprigă, anul trecut în ianuarie, când a venit în țară din Spania. Mai mult, cântărețul susține că „virusul a fost făcut în laborator”, omenirea confruntându-se cu un „război planetar bine gândit, mult mai ieftin”. „Cu bombe, cu tunuri, cu tancuri costă bani”, afirmă Covaci.

Nicu Covaci a ajuns inițial în Capitală și pentru că se simțea rău s-a dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, scrie adevărul.ro.

Artistul povestește că a venit apoi în Timișoara. La acea vreme nu se făceau teste COVID, dar artistul susține că a avut simptomele bolii.

„Am folosit şi acel medicament care se extrage din prună, care te dezinfectează. Adevărul e că există sisteme mult mai simple. Virusul ăsta nu rezistă la căldură şi dacă faci de două ori pe zi respiraţie de aer cald de la uscătorul de păr, dacă faci inhalaţii de aburi, în care au pus picături, ai scăpat! Din păcate, totul este o manevră. Dezbină şi domină, asta e formula. Este un război planetar bine gândit şi mult mai ieftin. Cu bombe, cu tunuri, tancuri costă bani. În laborator s-a făcut virusul şi ăştia trebuie puşi la zid, cei care au făcut virusul”, a afirmat Nicu Covaci.

1 thought on “Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix: Virusul a fost creat în laborator

Lasă un răspuns