29 ianuarie 2023

Potrivit unui raport de cercetare publicat recent, CDC a umflat ratele de mortalitate COVID-19 cu 1600%. Cercetarea inovatoare revizuită de colegi afirmă că CDC a încălcat în mod intenționat mai multe legi federale americane, inclusiv Legea privind calitatea informațiilor, Legea privind reducerea documentelor și Legea privind procedurile administrative.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) sunt acuzați că au încălcat legea federală americană prin umflarea numărului de decese ale coronavirusului.

Potrivit unor informații uimitoare obținute de NATIONAL FILE, CDC a umflat ilegal numărul de decese COVID cu cel puțin 1.600 la sută pe măsură ce s-au desfășurat alegerile prezidențiale din 2020, potrivit unui studiu (citit mai jos) publicat de Inițiativa de Sănătate Publică a Institutului pentru Puri și Aplicate Cunoştinţe.

Studiul, „COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective”, a fost scris de Henry Ealy, Michael McEvoy, Daniel Chong, John Nowicki, Monica Sava, Sandeep Gupta, David White, James Jordan, Daniel Simon, și Paul Anderson.

„Cercetarea inovatoare revizuită de colegi… afirmă că CDC a încălcat în mod intenționat mai multe legi federale, inclusiv Legea privind calitatea informațiilor, Legea privind reducerea documentelor și Legea privind procedurile administrative. 

„ Mai ales, CDC a adoptat în mod ilegal noi reguli pentru colectarea și raportarea datelor exclusiv pentru COVID-19, care au dus la o inflație de 1.600% din totalul actual al deceselor COVID-19”, a declarat  grupul de supraveghere Toți cetățenii îngrijorați, declarați într-o declarație transmisă FIȘIERULUI NAȚIONAL , referindu-se la studiul Institute for Pure and Applied Knowledge.

„Cercetarea demonstrează că CDC nu a reușit să solicite supravegherea federală obligatorie și nu a reușit să deschidă o perioadă obligatorie pentru comentariile științifice publice în ambele cazuri, așa cum este cerut de legea federală, înainte de a promova noi reguli pentru colectarea și raportarea datelor”.

„CDC trebuie să respecte pe deplin toate legile federale chiar și în situații de urgență. Cercetarea afirmă că CDC a compromis în mod intenționat acuratețea și integritatea tuturor datelor privind cazurile și decesele COVID-19 de la debutul acestei crize, pentru a umfla în mod fraudulos datele privind cazurile și decesele ”, a declarat All Concerned Citizens.

„O petiție oficială a fost trimisă Departamentului Justiției, precum și tuturor avocaților SUA care solicită o anchetă imediată a marelui juri cu privire la aceste acuzații”, au declarat toți cetățenii preocupați.

Așa cum a raportat GreatGameIndia anul trecut, un medic din Montana aruncase informatia în legătură cu modul în care CDC exagera numărul de morți COVID-19  prin manipularea certificatelor de deces cu coronavirus.

Dr. Annie Bukacek, MD, este un medic din Montana cu o experiență de peste 30 de ani în practica medicinei. Semnarea certificatelor de deces este o parte obișnuită a slujbei sale

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image.png

Sursa

Lasă un răspuns