30 ianuarie 2023

  Numerele reflectă cele mai recente date disponibile începând cu 22 ianuarie de pe site-ul web al CDC’s Vaccine Adverse Event Reporting System. Din cele 329 de decese raportate, 285 au fost din SUA, iar 44 au fost din alte țări. Vârsta medie a celor decedați a fost de 76,5 ani. Începând cu 22 ianuarie, 329 de decese (https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19) și un număr de 9.845 de efecte adverse totale (https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&VAXTYPES=COVID-19) au fost raportate la Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS – https://vaers.hhs.gov/reportevent.html), după vaccinările COVID-19. VAERS este principalul mecanism de raportare a reacțiilor adverse la vaccin în S.U.A. Rapoartele prezentate VAERS necesită investigații suplimentare înainte de confirmarea faptului că un eveniment advers a fost legat de un vaccin.

Rapoartele, depuse pe site-ul VAERS între 14 decembrie 2020 și 22 ianuarie2021, descriu rezultate variind de la „spumare la gură” până la „atacuri de cord masive” sau „nu s-au mai recuperat”. Potrivit Washington Post, începând cu 29 ianuarie, 22 de milioane de oameni din SUA primiseră una sau ambele doze de vaccin COVID. Până în prezent, doar vaccinurile Pfizer și Moderna au primit autorizație de utilizare de urgență în SUA de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). Prin propria definiție a FDA, vaccinurile sunt încă considerate experimentale până la licențierea completă.

Chiar și cu numărul actualizat al accidentelor lansat astăzi, CDC a declarat joi că datele de siguranță arată că „totul merge bine”. Conform USA TODAY (https://www.usatoday.com/story/news/health/2021/01/28/covid-19-vaccines-cdc-safety-data-pfizer-moderna-coronavirus/4281434001/ ):

 „Datele timpurii de siguranță din prima lună de vaccinare COVID-19 constată că vaccinările sunt la fel de sigure pe cât studiile au sugerat că ar fi.”

 „Toți cei care au prezentat un răspuns alergic au fost tratați cu succes și nu au apărut alte probleme grave printre primele 22 de milioane de persoane vaccinate, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.”

Conform datelor VAERS, din cele 329 de decese raportate, 285 au fost din SUA, iar 44 au fost din alte țări. Vârsta medie a celor decedați a fost de 76,5 ani. Statele care au raportat cele mai multe decese au fost: California (22), Florida (16), Ohio (18), New York (15) și KY (13). Majoritatea rapoartelor provin de la sau au fost depuse în numele persoanelor care au primit doar prima doză. Aproximativ jumătate dintre persoanele care au fost raportate au avut vaccinul Pfizer, cealaltă jumătate Moderna.

Numărul lotului vaccinului Moderna asociat cu cel mai mare număr de decese a fost: 025L20A (13 decese), 037K20A (11 decese) și 011J2A (10 decese). Pentru Pfizer, numărul loturilor a fost: EK5730 (10 decese), EJ1685 (11 decese), EL0140 (15 decese), EK 9231 (12 decese) și EL1284 (11 decese). Mai multe decese și mai multe reacții alergice severe sunt în curs de investigare în SUA și Europa.

Săptămâna trecută, oficialii din domeniul sănătății din California au întrerupt temporar un lot mare de vaccinuri Moderna din cauza unui număr mare de reacții alergice, dar au inversat această decizie câteva zile mai târziu. Oricine suferă de o vătămare gravă va avea recurs juridic redus, deoarece va fi direcționat către Programul de Compensare a Vătămărilor prin Contramăsuri, care a respins 90% din cererile de vătămare în ultimul deceniu.

Pe 3 ianuarie, medicul obstetrician din Miami, Gregory Michael, a murit după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic. Michael a murit la aproximativ două săptămâni după ce a primit vaccinul COVID Pfizer-BioNtech. Deși s-a îmbolnăvit la doar trei zile după ce a primit vaccinul, Pfizer a spus că nu crede că există vreo legătură directă cu vaccinul. New York Times l-a citat pe Dr. Jerry Spivak, expert în tulburări de sânge la Universitatea Johns Hopkins, spunând: „Cred că este o certitudine medicală că a fost legat de vaccin”.

Oficialii din Orange County, California, investighează moartea unui lucrător în domeniul sănătății în vârstă de 60 de ani, care a murit pe 9 ianuarie, la patru zile după ce a primit a doua injecție cu vaccinul Pfizer-BioNTech COVID. Tim Zook, tehnolog cu raze X la South Coast Global Medical Center din Santa Ana, a fost internat pe 5 ianuarie, la câteva ore după ce a fost vaccinat. Soția lui Zook, Rochelle Zook, a declarat pentru Orange County Register că sănătatea soțului ei s-a deteriorat rapid în următoarele câteva zile. Ea a spus că nu dă vina pe nicio companie farmaceutică și că oamenii ar trebui „să ia vaccinul – dar oficialii trebuie să facă mai multe cercetări. Trebuie să cunoaștem cauza.”

Datele despre decesele ulterioare primirii vaccinului experimental Pfizer-BioNTech apar, de asemenea, din Israel, Norvegia, Portugalia, Suedia și Elveția. Norvegia a lansat o investigație asupra vaccinurilor după ce Agenția Norvegiană pentru Medicamente a primit rapoarte despre 33 de reacții adverse suspectate la medicamente cu rezultate fatale, după administrarea vaccinului Pfizer-BioNTech. Agențiile farmaceutice și federale au atribuit majoritatea acestor cazuri „coincidenței”. În Norvegia unul din 1000 de vaccinați moare: http://www.opensourcetruth.com/dontyoudare-1-1000-dead-in-norway-after-pfizer-vaccine/

  „Coincidența se dovedește a fi destul de letală pentru primitorii de vaccin COVID”, a declarat președintele Apărării Sănătății Copiilor (CHD), Robert F. Kennedy Jr. „Dacă studiile clinice sunt predictori buni, este probabil ca rata coincidenței să crească dramatic după a doua vaccinare.”

Studiile clinice au sugerat că aproape toate beneficiile vaccinării COVID și marea majoritate a leziunilor au fost asociate cu a doua doză. În timp ce numerele bazei de date VAERS sunt îngrijorătoare, potrivit unui studiu al Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane din SUA, numărul real de evenimente adverse este probabil semnificativ mai mare. VAERS este un sistem de supraveghere pasivă care se bazează pe disponibilitatea persoanelor și a profesioniștilor de a transmite rapoarte în mod voluntar.

În decembrie, CHD și Kennedy i-au scris fostului director al FDA, Dr. David Kessler, co-președinte al Comitetului Consultativ COVID-19 și versiunea președintelui Biden a Operațiunii Warp Speed. Kennedy i-a spus lui Kessler că VAERS a fost un eșec extrem, cu mai puțin de 1% din evenimentele adverse raportate vreodată. Un critic familiarizat cu neajunsurile VAERS l-a condamnat direct pe VAERS în The BMJ ca „nimic altceva decât vitrina și o parte din efortul sistematic al autorităților americane de a ne liniști / înșela cu privire la siguranța vaccinurilor” – https://www.bmj.com/content/357/bmj.j2449/rr-0

CHD solicită transparență completă. Organizația pentru Sănătatea Copiilor îi cere lui Kessler și guvernului federal să elibereze toate datele din studiile clinice și să suspende utilizarea vaccinului COVID-19 în orice grup care nu este reprezentat în mod adecvat în studiile clinice, inclusiv persoanele în vârstă, fragile și oricine cu comorbidități. CHD solicită, de asemenea, transparență deplină în datele post-comercializare care raportează toate rezultatele sănătății, inclusiv noi diagnostice de tulburări autoimune, evenimente adverse și decese din cauza vaccinurilor COVID.

Ultimele date ale CDC din 4 februarie arată 1.170 decese (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://tapnewswire.com//2021/02/cdc-witholding-information-1170-dead-following-covid-injections-almost-twice-as-many-deaths-as-found-in-vaers/https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html și 12.697 reacții adverse (https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://tapnewswire.com//2021/02/cdc-witholding-information-1170-dead-following-covid-injections-almost-twice-as-many-deaths-as-found-in-vaers/https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 în urma vaccinărilor în masă.

Sursa:

Lasă un răspuns