3 februarie 2023

Presa italiană a relatat despre mai multe decese printre cadrele medicale tinere, la scurtă vreme după ce au primit vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm, informează Vaccine Impact News.  

Mauro Valeriano D’Auria, gastroenterolog la Spitalul „Umberto I” din orașul Nocera Inferiore, a făcut infarct și a murit în timp ce juca tenis, pe 24 ianuarie 2021. Era perfect sănătos, în floarea vârstei. Se lăudase pe contul său de Facebook că a primit „vaccinul” împotriva Covid-19 și că acesta e „absolut sigur”.  

Asistentul Luigi Buttazzo, în vârstă de 42 de ani, tehnician pentru echipamente chirurgicale la Spitalul „Tor Vergata” din Roma, a fost găsit mort în pat, potrivit unei relatări publicate pe 27 ianuarie 2021.Tocmai primise a doua doză de vaccin Pfizer bazat pe ARNm. Se bănuiește că ar fi vorba tot despre un atac de cord. 

Elisabeth Durazzo, o asistentă tânără, angajată la Spitalul „Fabrizio Spaziani” din Frosinone, a murit subit în somn, de stop cardiac. Spitalul la care lucra aceasta e unul dintre primele instituții medicale din regiunea Lazio care, între finele lunii decembrie și începutul lunii ianuarie a solicitat întregului personal medical să participe la un efort masiv de vaccinare anti-Covid, folosind vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm. Femeia, mamă a unui copil mic, a fost vaccinată pe 13 ianuarie 2021 și a fost găsită moartă 10 zile mai târziu. 

După cum prevede în prezent protocolul standard al autorităților sanitare guvernamentale, nici unul dintre aceste trei decese nu este pus pe seama injectării serului anti-Covid.
Se dorește pur și simplu să credem că acești 3 tineri lucrători medicali au murit cu toții de stop cardiac din „cauze naturale”, deși nu sufereau de afecțiuni preexistente, și că asta nu ar avea nimic de a face cu vaccinul experimental Pfizer bazat pe ARNm, pe care l-a făcut fiecare dintre ei.
A recunoaște că injectarea vaccinului experimental anti-Covid ar avea orice tangență cu aceste decese ar dăuna afacerii și dezvoltării acestor noi vaccinuri de miliarde de dolari și pieței pe care speră să o acapareze.

Sursa:activenews.ro

1 thought on “Cadre medicale din Italia, DECEDATE după administrarea vaccinului Pfizer bazat pe ARNm

  1. EXPERIMENTAL DECI CEI CARE O FAC ..O FAC PE PROPRIA RASPUNDERE A NOASTRA NIMENI NU RASPUNDE CE LEJER E SA TE ABSOLVESTI DE ORICE VINA SI SA NU DAI NICI DAUNE PERSOANELOR SI FAMILIILOR .ACESTE PRACTI IN NUMELE STIINTEI MI SE PARE CEL MAI LUGUBRU IN DEFAVOAREA OMENIRII.. INAINTE SE FACEAU EXPERIMENTE PE ANIMALUTE COBAI ACUM OAMENII SANT PUSI IN LOCUL COBAILOR FRUMOS EXPERIMENT PE SPETELE OMENIRII .DAR CE CONTEAZA ? MORT .. UN OM.. CINCI …PATRUZECI SAU CINCI SUTE .MAI ALES CA CEI CARE AU ARUNCAT ACESTE VACCINURI PE PIATA E PLATIT DE CEI CARE SE VACCINEAZA .MINTI DIABOLICE TESUT CU MIGALA FAMILIILE LOR SANT ABSOLVITE SI NU FAC ACESTE VACCINURI O NOUA METODA DE DISTRUGERE AL OMENIRII FARA LAGARE DE CONCENTRARE MA INTREB NU CUMVA DESCENDENTII ACESTOR FABRICANTI SANT RUDE DE SANGE CU MENGHELE ?…DOCTORUL FASCIST DIN LAGARELE DE CONCENTRARE NAZISTE CARE FACEA EXPERIMENTE PE COPII GROAZNICE? DE FAPT PENTRU EI NU CONTEAZA UN MORT SAU UN SUFLET .CONTEAZA BANII .CUM POTI ARUNCA PE PIATA VACCINE EXPERIMENTALE SI MAI ALES SI PLATITE DE CEI CARE SE VACCINEAZA E NONSENS COMPLECT NEMERNICIA ACESTOR FABRICANTI DE VACCINE NU CUMVA CEI CARE FAC ACESTE VACCINE BENEVOL EXPERIMENTAL AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE BANI ? .

Lasă un răspuns