3 februarie 2023

VACCINAREA FĂRĂ SERINGĂ: TESTAREA PCR, O VACCINARE MASCATĂ?!

Este posibilă vaccinarea cu tampon de bumbac. – Universitatea Johns Hopkins.

În ianuarie 2019, OMS a declarat „reticența la vaccinare” una dintre cele mai mari zece amenințări la adresa sănătății globale. Sondajele recente arată că continuă să scadă. Cu toate acestea, un studiu realizat de Universitatea Johns Hopkins arată că oamenii ar putea fi vaccinați și prin teste PCR.

Este un test PCR o vaccinare secretă, întreabă omul de știință și analistul juridic John O’Sullivan. Un studiu realizat de Universitatea Johns Hopkins (JHU) arată că există posibilitatea de a administra medicamente prin tampon. Cu tampoane de bumbac folosite la testele PCR.

Cercetătorii conduși de David Gracias, profesor la Școala de Inginerie Whiting, și gastroenterolog Florin M. Selaru, director al Centrului de Boli Inflamatorii Intestinale Johns Hopkins, relatează în revista „Science Advances” despre „cleștii terapeutici mecanochimici”, așa-numiții „Theragrippern”, care reacționează la căldura corpului.

Odată ce aceste pete de trombocite de dimensiunea prafului sunt în corp, ele se pot agăța de membranele mucoase și își pot elibera încărcătura medicală pe o perioadă lungă de timp. Apoi „prinderea” lor se slăbește și sunt eliminați.

Metodă și funcție inspirate de un parazit

Cercetătorii JHU au descris „micro-dispozitivele care-și schimbă forma” ca fiind „inspirate de un vierme parazit care își găsește dinții ascuțiți în intestinele gazdei sale. Cercetătorii scriu, de asemenea:

[Micile dispozitive mici, în formă de stea [se pot] agăța de mucoasa intestinului și pot elibera medicamente în corp [imitând] modul în care viermele parazit se atașează de intestinele unui organism. (Foto A,B,C,D)”.

În ciuda dimensiunilor lor – imaginea F (de mai jos) prezintă zeci de Theragrippers lângă un punct de ac (0,7 mm) sub microscopul electronic – Theragrippers sunt construiți în straturi (imaginea E). Când acoperirea cu parafină (violet) de pe Theragripper se încălzește, dispozitivele se închid automat.

Teste PCR: vaccinare fără seringă?

Cercetătorii de la Universitatea Johns Hopkins explică procesul după cum urmează:

Când stratul de parafină de pe dispozitivul de prindere atinge temperatura din interiorul corpului, dispozitivele se închid automat. Se agață de peretele intestinal. Procesul de închidere face ca dispozitivele microscopice, cu șase colțuri, să penetreze membrana mucoasă. Acest lucru îi face să se lipească de colon, unde sunt ținuți și își eliberează treptat încărcătura de medicamente în organism. În cele din urmă, Theragripper își pierde controlul în țesut și sunt excretați din intestin prin funcția normală a mușchilor gastro-intestinali.”

În acest fel, Theragrippers ar putea supraviețui și funcționa în tractul gastro-intestinal al animalelor (și al oamenilor) timp de 24 de ore. În studiul lor, cercetătorii au confirmat, de asemenea, că livrarea de medicamente este semnificativ îmbunătățită folosind Theragripper. La rândul său, acest lucru dovedește că „micro-dispozitive cu blocare automată, care schimbă forma, îmbunătățesc eficacitatea administrării prelungite a medicamentelor”.

În timp ce testele corona în Europa se efectuează în principal cu tampoane din gât, Partidul Comunist din China a anunțat că va efectua și teste PCR rectal în viitor. Oficial, deoarece fiabilitatea rezultatelor este mai bună, ceea ce experții occidentali au confirmat și susținut practic.

Vaccinarea prin ușa din spate

În ianuarie 2019, OMS a listat reticența la vaccin a oamenilor, drept una dintre primele zece amenințări la adresa sănătății globale. Site-ul web al OMS a fost șters de atunci și poate fi găsit doar în arhiva web.

Potrivit lui O’Sullivan, sondajele actuale confirmă afirmația OMS. În martie, 70% dintre adulții americani chestionați erau gata să fie vaccinați împotriva coronavirusului , dar această disponibilitate a scăzut la aproximativ 50% până în decembrie. Totuși, acest lucru este irelevant dacă „o vaccinare poate fi administrată în secret. [De exemplu] atunci când cineva face acum omniprezentul test PCR”.

„Acest lucru poate fi total imoral – și probabil ilegal – dar este perfect fezabil”, scrie O’Sullivan. Cercetătorii Johns Hopkins: „Au publicat rezultatele unui studiu pe animale [la sfârșitul lunii octombrie 2020] ca articol de copertă în Science Advances”.

„Acest lucru poate fi total imoral – și probabil ilegal – dar este perfect fezabil”, scrie O’Sullivan. Cercetătorii Johns Hopkins: „Au publicat rezultatele unui studiu pe animale [la sfârșitul lunii octombrie 2020] ca articol de copertă în Science Advances”.

„Mii dintre acești Theragrippers înfiorători pot fi desfășurați în tractul gastro-intestinal printr-un strat simplu, inocent, dat ca parte a testului COVID19. Acest lucru a fost deja realizat la milioane de oameni din întreaga lume. [Dacă ar fi o vaccinare], nu ați simți nimic! ”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „TESTELE PCR: VACCINARE FĂRĂ SERINGĂ? Foto: Captură de ecran |Universitatea Johns Hopkins Dimensiunea Theragripper permite multiple forme de administrare. În loc să folosească seringă, micile stele cu gheare pot pătrunde în corp È™i cu un tampon de bumbac. A E Cercetătorii JHU au găsit inspiraÈ›ie pentru Theragripper în natură. cu un vierme parazit. Controlleddrug release matrix Thermoresponsive trigger Actuationlayer Actuation Theragripper sunt construite în straturi È™i sunt semnificativ mai mici decât vârful unui ac.”

Sursa:ortodoxinfo.ro

Lasă un răspuns