14 iunie 2024

Peste 140 de britanici au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul anti Covid. Dar Agenția de reglementare pentru medicamente și produse medicale a insistat că vaccinurile sunt „sigure” și nu au jucat un rol în cele 143 de decese, relatează The Sun.

Oficialii din sănătate susțin că majoritatea deceselor raportate au survenit la persoanele în vârstă sau cu boli preexistente. Anchetatorii susțin că nu există elemente care să indice faptul  că vaccinul a jucat un rol în moartea acestora.Peste 10 milioane de britanici au primit  prima lor doză de vaccin.
În total, incepând cu 24 ianuarie au fost înregistrate 22.820  de efecte secundare în urma vaccinului.  Raportul publicat vineri arată că majoritatea celor care au fost imunizați au avut efecte secundare „ușoare și de scurtă durată”, care reflectă „un răspuns imun normal la vaccinuri – inclusiv durere în braț și oboseală”.
Reacții adverse cele mai frecvente sunt sensibilitatea și durerea la locul injectării, dureri de cap, oboseală, dureri articulare și musculare, febră, frisoane și greață.

Sursa:activenews.ro

1 thought on “Marea Britanie: 143 de oameni au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați anti covid

Lasă un răspuns