30 ianuarie 2023

Pentru că rezultatele propagandei de vaccinare publicate pe 15 ianuarie afectau major planurile vacciniștilor, s-a reluat campania de muncă de convingere, om cu om, doar-doar se vor schimba rezultatele.

Un comunicat al Ministerului Educației din 1 februarie despre disponibilitatea profesorilor de a se vaccina încearcă să ascundă dezastrul în ce privește specialitățile profesorilor care nu vor să se vaccineze.

Rezultatele nemediatizate din 15 ianuarie arătau că 55% din personalul învățământului pre-universitar și 40% din cel universitar nu vor să se vaccineze. Acestea erau oferite și sub forma unor tabele centralizatoare cu toate județele și instituțiile de învățământ universitar din țară.

De asemenea ,rezultatele sondajelor de pe 15 ianuarie ne spun că, cei care nu-și doresc vaccinarea cu faimoasele produse experimentale Pfizer/BioNtech și Moderna – care produc morți subite și reacții adverse în masă – sunt tocmai cadrele didactice din medicină. Adică ELITA MEDICINEI ROMÂNEȘTI. Și nu în procente de 50 la 50%. Nu. În procente ce ajung până la 80% și aproape 90%! Iar la această elită se mai adaugă și elita comunității de informații din România, din Academia Națională de Informații, de la care aflăm că „ar vrea” să se vaccineze doar în procent de 42, 45%.

In ce privește Universitățile de Medicină din țară, dacă la București, unde profesori sunt propagandiștii vacciniști de pe televizoare, ca Streinu Cercel și alții, procentul este semnificativ în favoarea vaccinării, cu totul altfel stă situația în țară. Astfel, după cum prezentăm în extrase inserate în tabelul de mai jos, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca, doar 37% din personalul didactic titular și-a exprimat intenția de vaccinare, la UMF Târgu Mureș 30,21%, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași procentul scade până la 20,77 și 0 din cel asociat iar la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara până la senzaționalul procent de 12,79% și tot 0 din personalul didactic asociat.

Sursa:activenews.ro

Lasă un răspuns