14 iunie 2024

Jurnalistul de investigație Harry Vox, la emisiunea Let them talk (Dialoguri necenzurate), transmisă în direct pe 21 octombrie 2014, a adus în atenţie un document din anul 2010 (deci de acum 10 ani!) în care se vorbeşte despre carantină, restricții, izolare, măști, termoscanare, măsuri ce ar putea fi implementate sincronizat la nivel global.

Documentul original la care se face referire în emisiune este disponibil aici: Rockefeller Foundation – Scenarios for the Future of Technology and International Development.  
Redăm mai jos transcriptul respectivei emisiuni, care a fost difuzată în anul 2014, Harry Vox analizând documentul din perspectiva de atunci:
Harry Vox: Puterea din umbră nu se va opri de la nimic pentru a-şi implementa măsurile de control. Unul dintre demersurile pe care încă nu le-au făcut este să impună carantină și restricții (curfews). Bine ați venit în noua realitate americană unde, pentru a te urca într-un autobuz, pentru a intra într-o stație de metrou… dacă ați crezut că procedurile de scanare TSA [de pe aeroporturi, n.n.] sunt onorabile, o să aveți o surpriză… există o cale mult mai invazivă și Oculta are nevoia de asta deoarece, dă-mi voie să spun… dacă puterea din umbră ar vedea vreodată mari tulburări sociale, ați vedea imediat o epidemie de Ebola în America.
Reporter:Deci ce spuneți dumneavoastră e că Ebola este…
H.V.: Un alt instrument din trusa lor de control.
Rep.:Un instrument de oprimare.
H.V.: 100% e o unealtă a lor. Ebola nu începe pur și simplu să se răspândească, în mod magic. Îi mai avem și pe acești doctori care apar aici și ne spun că, desigur, albii supraviețuiesc (doi tipi albi au luat boala și au supraviețuit). Toți negrii care iau boala, mor.

Este foarte posibil ca una din organizațiile astea non-guvernamentale să umble cu o sticluță de Ebola, sau o răspândesc folosind avioane mici, care o aruncă asupra satelor. Scopul este să se infecteze sute de mii de oameni și să creezi următoarea fază a controlului.
Un alt aspect pe care vreau să vi-l arăt pentru a-mi susține afirmațiile… iată un document de la Fundația Rockefeller. Vă rog să focalizați unde am pus degetul. Se numește «Scenarii pentru viitorul dezvoltării internaționale». Este un document de 50-60 de pagini. Mergeți la pagina 18 dacă îl căutați pe internet, dar voi citi de acolo. Capitolul se numește «Etapele închiderii» (lockstep). Aceasta este o expresie pe care am folosit-o începând cu 2001, când am văzut că întregul sistem al Statelor Unite se afla în proces de închidere etapizată. Congresul a crezut povestea, oamenii au fluturat steagurile și țara a intrat în închidere etapizată.
În 2010, fundația Rockefeller a publicat acest document. Ei numesc acestea «scenarii de lucru». Vorbesc despre ele la timpul trecut.«O lume cu un control mai mare al guvernului asupra populației și cu o conducere mai autoritară, cu o inovare redusă și cu o creștere a presiunii asupra cetățenilor.»«În 2012, lumea a fost lovită de pandemia care era anticipată de toată lumea.» Nimeni nu anticipa o pandemie.«Spre deosebire de epidemia de H1N1 din 2009, această nouă tulpină de gripă, provenind de la gâște sălbatice…» Ei folosesc un scenariu, dar de fapt vorbesc despre Ebola. [Notă: așa credea Vox în 2014, dar în 2020 vedem că este vorba de coronavirus.]

«Chiar și națiunile cele mai pregătite împotriva pandemiilor au fost copleșite rapid atunci când virusul a început să facă ravagii în toată lumea, infectând aproape 20% din populația lumii și ucigând 8 milioane de oameni în doar 7 luni, majoritatea fiind adulți tineri. De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor.» Se pot vedea cu claritate planurile lor, scrise negru pe alb. Noi presupunem cum vor fi aduse aceste planuri în viața reală.
Indiferent dacă toate acestea au fost scrise ca instrucțiuni de lucru, sau că cei din serviciile de informații le preiau din proprie inițiativă, aceste scenarii de lucru este nevoie să fie așternute pe hârtie dinainte. Deoarece serviciile de informații nu știu cum să aplice scenariile. Aceste scenarii sunt produse de organizații precum Corporația Rand, Fundația Rockefeller. Astfel de organizații au alte scopuri decât să facă bine oamenilor.
«De asemenea, pandemia a avut un efect letal asupra economiilor, iar mobilitatea internațională (atât a persoanelor, cât și a bunurilor) s-a oprit cu totul.» Asta își doresc ei, o lume complet izolată.«Au fost afectate turismul și lanțurile globale de aprovizionare.» Desigur că vor să se oprească turismul. Ei nu activează în domeniul turismului. Ei vor ca oamenii să rămână acasă, în fața televizorului – în acest fel, pun gheara pe tine. Când începi să te uiți la televizor, te-au prins în cursa lor.
«Chiar și la nivel local, magazinele și clădirile de birouri au fost goale timp de luni de zile» – ei vorbesc despre toate acestea, în 2010, la timpul trecut.«Pandemia a cuprins toată planeta – deși mai mulți oameni au murit în Africa, Asia de Sud-Est și America Centrală, unde virusul s-a răspândit ca un incendiu de vegetație.» 
Rep.:Sună ca monologul de început al unui film cu dezastre.
H.V.: «Chiar și în țările dezvoltate, ținerea sub control a epidemiei a fost un demers dificil. Politica inițială a Statelor Unite, aceea de a descuraja zborul cetățenilor cu avionul, s-a dovedit letală prin faptul că a fost luată prea târziu, ceea ce a dus la răspândirea accelerată a virusului nu numai în Statele Unite, ci în toată lumea
«Totuși, câteva țări s-au comportat mai bine – în mod special China. Faptul că guvernul chinez a impus rapid carantina obligatorie pentru toți cetățenii, precum și faptul că au închis imediat granițele, au salvat milioane de vieți, oprind răspândirea virusului mult mai repede decât în alte țări.» Deci, mesajul lor este: «este necesar să ne uităm la chinezi, la regimul lor opresiv și totalitar, și să-l luăm ca exemplu de cum trebuie făcut».Desigur, Oculta iubește regimul chinez, deoarece le-au demonstrat cum se manifestă cea mai eficientă formă de capitalism, care e capitalismul autoritar. La noi e un capitalism democratic, dar numai în aparență.
Rep.:Foarte interesant. Continuați!
H.V.: «Regimul chinez nu a fost singurul care a apelat la măsuri extreme pentru a-și proteja cetățenii. În timpul pandemiei, liderii statelor din toată lumea și-au încordat autoritatea și au impus reguli draconice și restricții, de la purtarea obligatorie a măștii, la măsurarea temperaturii la intrarea în clădiri publice»…

Rep.:Asta se petrece chiar acum [Notă: se petrecea în 2014 în SUA, dar acum se petrece pe tot globul.]
H.V.: Da! Dar în curând va fi…
Rep.:Va fi la stațiile de metrou? Pentru că asta spuneți, că vom trece prin așa ceva.
H.V.: Da! Asta e o matriță pentru mai multe aspecte. În document apar și supermarketurile. Vor să fie verificări ale temperaturii la supermarket. Practic, ei ne spun că vor să construiască un sistem în care orice mișcare faci, să fie sub controlul lor.
Rep.:Nu poți face rost de mâncare. Ce se va petrece dacă mergi la piața agroalimentară?
H.V.: Devine din ce în ce mai interesant. «Chiar și după ce pandemia s-a domolit, acest control autoritarist și această supraveghere a cetățenilor și a activităților lor au continuat și chiar s-au intensificat.» Despre asta este vorba. Deci, ei au de gând…

Rep.:Putem considera că aceste măsuri deja se aplică după 11 septembrie (2001)?
H.V.: Desigur!
Rep.:11 septembrie a fost acum 14 ani și în continuare avem aceste reguli draconice…
H.V.: Ei vor implementa controalele trupeşti (body camera search). Pentru a merge la supermarket, va fi necesar să fii controlat la nivelul trupului (body cavity search) [Notă: probabil a vrut să zică de măsurarea temperaturii.] Apoi, când nu mai există Ebola… «Știți ce? Ne place așa. Pentru că acum avem o infrastructură completă de control»… O rețea de control.
«Pentru a se proteja pe ei înșiși de răspândirea globală a problemelor – de la pandemii și terorism transnațional, până la crize ecologice și creșterea nivelului de sărăcie – lideri din întreaga lume au început să exercite puterea cu mai multă fermitate.» Ce treabă are creșterea nivelului de sărăcie cu obligația de a purta mască? Foarte suspect.

«La început, ideea unei lumi mai ferm controlate a căpătat o largă acceptare.» Îmi pare rău, nimeni nu agreează ideea.
Rep.:Mai avem numai 5 minute.
H.V.: «Cetățenii au renunțat de bunăvoie la o parte din suveranitatea și intimitatea lor în favoarea unor state paternaliste, în schimbul unei mai mari securități și stabilități.» Există o vorbă: «Dacă renunți la libertate pentru securitate, le vei pierde pe amândouă.» E un aspect cunoscut de mult. Aici, ei nici măcar nu se rușinează să spună: «Da, vrem să renunțăm (vrem ca lumea să renunțe) la suveranitate și intimitate pentru mai multă securitate și stabilitate.» Oamenii nu le vor obține. Dacă renunță la suveranitate, nu se vor alege cu nimic în schimb.
Rep.:Puteți să ne mai arătați o dată coperta documentului?
H.V.: O mai arăt o dată. Și mai am două documente.

Rep.:Focalizați un pic pentru ca oamenii să poată vedea. «Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale
H.V.: Țineți focalizat, mai am două documente. Aici este Memorandumul privind Securitatea Națională, din 10 decembrie 1974. Acest document este izvorât din creierul lui Kissinger – Memorandumul nr. 200 privind securitatea națională. Îl puteți căuta pe internet, eu voi face un rezumat. El spune că sunt prea mulți oameni pe planetă și că ar fi nevoie să reducem populația. A folosit cuvântul «depopulare», care înseamnă altceva. «Depopulare» înseamnă să fie uciși oameni care deja există. Și are treabă cu depozitele de minerale. Ei au nevoie de acele minerale.
Un alt document este patentul privind Ebola, depus de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC). Ei au patentat chestia asta. Practic, dacă vrei să obții un leac pentru Ebola…
Rep.:Scrie: «Virusul Ebola cu transmisie la om. Specii, alcătuire și metode de lucru». Și e un patent.
H.V.: Au patentat tulpina principală a virusului și încă vreo 17 tulpini. Nu prea îmi vine la socoteală cum poți obține un patent pentru un virus.
Ideea principală pentru sfârșitul emisiunii este aceasta: ei vor să aibă mai mult control asupra populației și vor impune restricții și carantină. Dacă poporul american nu va găsi o cale să se revolte, un nou mod de a se organiza, un nou mod de a protesta, dacă nu vom depăși apatia, vom avea aici un stat sclavagist (slave-state). Oculta nu pare a întâmpina multă rezistență. Ei de mult vor să impună restricții și carantină, iar acum au ocazia [Notă: 2014, 2020]. Dacă vreți să trăiți într-o lume unde sunteți păcăliți să acceptați toate aceste măsuri – «pentru binele vostru» – dacă vreți să fiți percheziționați, dacă vreți să vă verificați buzunarele când ieșiți din casă, nu cumva să aveți la voi un obiect care să vă incrimineze, dacă vreți ca, atunci când ieșiţi din casă, poliția să fie la ușă, să vă termoscaneze și să vă întrebe unde mergeți, dacă într-o astfel de lume vreți să trăiți, atunci: fiți apatici, nu faceți nimic și acea lume va fi curând. Este pe drum.
Rep.:Ce ar fi necesar să facă oamenii? Ce sperați dumneavoastră? 30 de secunde.
H.V.: Sper ca oamenii să se trezească, să se informeze și să se împotrivească celor de la Washington. Sunt ușor de învins. Dacă ne vom putea organiza, îi putem învinge. Este simplu. Ei sunt slabi și sunt foarte puțini”.

Sursa:yogaesoteric.net

Lasă un răspuns