3 februarie 2023

Via Karensmithblog:

Noua dinastie Tang (NTD) a transmis o conferință de presă din 9 ianuarie 2021 a unor medici francezi independenți pentru adevărul despre Covid-19. Se numește „Coordination Santé Libre” sau „Coordonare gratuită a sănătății”.

Grupul, cu sediul în Franța, reprezintă mai mult de 30.000 de medici, o cantitate egală de personal medical și mai mult de 100.000 de cetățeni.

Conferință de presă: Santé Libre | Colective de medici independenți pentru Covid19 – O inițiativă a medicilor francezi liberi (12 ianuarie 2021)

NTD Television este cel mai mare canal de televiziune internațional chinez independent. A fost creată în 2001 la New York, de unde își transmite programele către peste 100 de milioane de oameni din întreaga lume.

În 2010, a fost creată o filială franceză, pentru a deservi în principal telespectatorii europeni. NTD a devenit o rețea alternativă eficientă de știri.

Întrucât „coordonatorii de sănătate liberi” francezi independenți nu au acces la mass-media franceză și europeană, au decis să colaboreze cu NTD – beneficiind de acoperirea largă a rețelei de difuzare. Scopul lor este de a informa cât mai mulți oameni despre adevărul din spatele Covid-19, clarificând miturile, misterele, controversele științifice și minciunile directe.

Grupul de coordonare medicală a creat 4 celule de cercetare și informare publică, care acoperă prevenirea, tratamentul, dialogul și informațiile covid, în special.

  • interzicerea guvernului (francez) de a utiliza medicamente tradiționale și eficiente antiinflamatoare și infecționale, cum ar fi Ivermectina și altele;
  • analizarea și publicarea „cifrelor” – statisticile adesea false sau înșelătoare despre noile „infecții” sau „cazurile” noi – rata mortalității (ce înseamnă aceasta) – și aducerea publică a acestor concepte corectate;
  • diferitele aspecte și riscuri ale vaccinurilor disponibile în prezent – în mare parte netestate – din vest, în special pericolele vaccinurilor de tip ARNm; și
  • informația publică – care este în prezent un subiect de dezinformare, un haos al contradicțiilor științifice și medicale, manipularea faptelor, a faptelor și a neadevărurilor și a minciunilor directe, precum și a campaniilor intense de teamă. Oamenii cu frică devin slabi, din punct de vedere moral, fizic și mai vulnerabili la boli – tot felul de boli – precum și ascultători și deprimați care poate duce la sinucidere. Este cu adevărat uimitor ceea ce a făcut deja această coordonare medicală franceză și intenționează să facă în continuare pentru a contracara narațiunea covidă falsă și incompletă actuală din întreaga lume – și pentru a aduce adevărul oamenilor.
  • – Cu această inițiativă fantastică franceză, există o licărire de speranță la orizont pe care tot mai mulți oameni o vor vedea prin acest efort criminal covid. Globalresearch.ca

Lasă un răspuns