30 ianuarie 2023

Interviu pentru Oficial Media acordat de Dr. Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare: ”A fost sistat accesul la medicamente care aduceau beneficii… medicii sunt amenințați cu dosare penale dacă le prescriu”.

Reporter Oficial Media: Dr. Adina Alberts ce vă determină să militați pentru dreptul de alegere, când știm bine că vă atrageți adversitatea instituțiilor guvernamentale?

Dr. Adina Alberts: Eu ma adresez oamenilor…Si le vorbesc sincer, cu convingere, oferind informatii indubitabile. Restul…Nu contează. Cu fiecare postare sau apariție TV pe care o am, dacă pot convinge pe cineva că ceea ce spun eu este real, atunci este o bătălie câștigată. Poate însemna ca am salvat o viață.

Companii care oferă sponsorizări medicilor și asociațiilor medicale

În 2010 compania Pfizer a admis că a oferit în decurs de doar 6 luni, 35 milioane de dolari unui număr de 4500 de medici și asociații de medici, pentru a promova produsele proprii. Faceți un calcul cam ce venituri a avut un astfel de medic colaborator…

Fără să vreau îmi vin în minte cuvintele rostite de medicii implicați în promovarea campaniei de vaccinare din România: “Vaccinarea este sigură și eficientă. Și eu mă vaccinez!” Și nu pot să nu mă întreb oare cât de echidistanți au fost aceștia promovând cu atâta convingere un vaccin experimental.

Rep:  Am văzut în câteva emisiuni TV că invitații nu erau acolo pentru dezbateri cu argumente științifice, medicale, ci pentru a demola afirmațiile avansate de dvs prin orice mijloc. La ce vă duce cu gândul astfel de practici?

Dr. Adina Alberts: Da, stiu acest lucru. Am acceptat acest “joc” din doua motive: unul, pentru ca aceste dezbateri creeaza audienta, si doi, mesajul meu ajunge la cat mai multi oameni. Eu practic iau prospectul vaccinului în brațe… Le citesc oamenilor din el. Iar contestatarii ramași fără argumente, mă ataca pueril si penibil… Chiar în seara aceasta, am ținut piept unui numar de 7 voci în contradicție cu opiniile mele. O voce din Suedia a fost cea mai penibila. Imi cer scuze pentru cititorii dumeavoastră, nu-mi stă în fire să jignesc un medic. Aceasta doctoriță româncă plecată în Suedia, după ce imi spune ca eu nu am inteles ce scrie producatorul Pfizer in prospect, si anume ca “este un vaccin experimental”, si, mai ales, după ce asigura telespectatorii postului TV de faptul că vaccinul nu are efecte adverse, ma surprinde ca intr-o logica numai de ea inteleasă, felicită statul Israel pentru acceptul acestuia de a efectua studii pe copiii si femeile gravide vaccinate cu vaccinul Pfizer.

Dr. Adina Alberts face mărturisiri cutremurătoare:

În 2012, Pfizer a fost de acord să plătească o amendă de 60,2 milioane de dolari pentru a închide o anchetă a guvernului SUA cu privire la utilizarea de către producătorul de medicamente a plăților ilegale pentru a câștiga afaceri în străinătate, au declarat oficialii guvernamentali americani. Era vorba, mai pe românește, de sume uriașe remise oficialilor din Rusia, Bulgaria, Croația, Kazahstan, Serbia, Republica Cehă, China și Italia, multe dintre acestea fiind considerate “mite” pentru a asigura contracte mari de vânzare pentru medicamentele produse de gigantul american.

Rep: Legat de puterea informației: avem o mână de oameni la OMS și câte o echipă reprezentantă în fiecare guvern. Cum vă explicați că deciziilor lor sunt preluate ca oficiale în vremè ce mii de medici, biologi, virologi, specialiști care afirmă contrar „unicei surse”, sunt considerați negaționiști, pro-ruși, conspiraționiști?

Dr. Adina Alberts: Interese pecuniare imediate si imense…. A fost sistat accesul la (si sistematic discreditat) orice medicament care s-a dovedit ca ar avea beneficii in lupta impotriva COVID19. Aceste substante au fost scoase din farmacii, medicii sunt amenintati cu dosare penale daca le prescriu… Asa s-a intamplat in Franta unde medicii nu au mai avut, brusc, voie sa prescrie Hidroxicloroquina  si nici Azitrox. Si in multe alte state la fel. Daca va amintiti…Chiar de la inceput si la noi… “ Nu luati vitamina C pentru ca puteti muri”…

Cercetători laureați ai Premiului Nobel

Medicii care au luat atitudine impotriva acestor abuzuri, au fost concediati si permanet discreditati de media…. Iată acum apar studii peste tot în lume care arata că Ivermectina ar avea rezultate bune atât în preventie cat si in tratarea formelor medii si grave de boala. Noi, medicii, suntem amenintati cu dosar penal daca prescriem Ivermectina sub pretextul ca ar avea reactii adverse grave. Si vorbim de un medicament cunoscut din 1975, studiat indelung, extrem de eficient in tarile africane impotriva parazitozelor, si care, dupa 20 de ani, cercetatorii care au descoperit-o sunt laureati cu Premiul Nobel.

IVERMECTINA cancerigen?!?Nimic mai fals. Ba este exact invers.“Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.”{Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.IVERMECTINA produce orbire?!?Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe -IVERMECTINA- pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr!Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii.#SanatateaTAPrioritateaMEA

Rep: Doamnă dr. Alberts, avem o definiție pentru epidemie și pandemie, de pildă: in special se relevă prin numărul de decese la mia de locuitori. Nu se vorbește nimic despre unitatea de timp, căci una este să se raporteze la zi, alta la o lună. Ce ne puteți spune despre epidemie și dacă este vorba despre una care să închidă planeta, acum după un an?

Dr. Adina Alberts: Am trecut prin aceasta boala, impreuna cu familia mea…Mai putin parintii, pe care i-am protejat. Pentru noi a fost o raceala foarte usoara…Iar pt mine personal a fost cea mai usoara raceala pe care am avut-o vreodata. Pandemia este o epidemie generalizata. Si da, traim in pandemie dar nu pentru ca aceasta infectie este o infectie periculoasa. Ci pentru ca este extinsa la nivel planetar. Nimeni nu stie cate persoane au trecut cu adevarat prin boala. Statisticile arata ca sunt 101 mil de oameni. Dar real ei sunt mult mai multi, nedeclarati si netestati. Pana acum, in acest an, au murit 2 mil de oameni. Stiti cati oameni au murit de cancer in 2018? 10 milioane.

Lasă un răspuns