17 iunie 2024
  • Dr. Ion Alexie: Dacă cineva a folosit Ivermectina nu a folosit-o la sfatul meu.
  • Dr. Ion Alexie: Eu nu sfătuiesc oamenii să meargă să se trateze cu Ivermectina. Sfătuiesc guvernul să-l aprobe cât mai repede.

Invitat la Marius Tucă Show, medicul român din Las Vegas, Ion Alexie, a lămurit ce este cu acest medicament minune anti-Covid-19, – Ivermectina.

„De pe 15 ianuarie folosesc Ivermectină la toți pacienții mei cu Covid. Sfătuiesc guvernul să-l aprobe cât mai repede. Vor avea rezultate foarte bune.”susține Ion Alexie.

Marius Tucă: Este o diferență între Ivermectină la animale?

Ion Alexie: „Este identică! Și câinii mănâncă ce mâncăm noi și noi putem să mâncăm mâncarea de câine. Eu nu am licența în România. Nu pot să le spun oamenilor să se ducă la farmacie și să o cumpere. Nu vreau să fac politica rețetelor. Dacă cineva a folosit Ivermectina nu a folosit-o la sfatul meu. Arbidolul nu este aprobat, dar a fost totuși introdus în protocol. Am tratat în jur de 100 cu Ivermectină.”

„În America Ivermectina este aprobată pentru uz uman. Tratamentele și dozele le folosim diferit – 0, 2 miligrame o dată pe lună dacă pacientul nu este bolnav. Dacă este bolnav dăm 0, 3 miligrame. Cea mai mare doză a fost 0, 4 miligrame.”,

Ion Alexie: „Cu vaccinul ne trebuie 2 ani. Nu se știe cât durează vaccinarea , dar și imunitatea. În Brazilia erau 75 la sută care aveau anticorpi. Vaccinul nu i-a ajutat și a crescut numărul de infecții. Ivermectina va lucra și la aceste mutații. De asta scade încărcătura virală foarte repede.”susține Ion Alexie.

Lasă un răspuns