2 februarie 2023

Viata umana

Viața umană este cea mai mare valoare. Viața oricărui om trebuie protejată ca a sa. Scopul societății este să asigure și să garanteze valoarea vieții fiecărui om. Nu există și niciodată nu poate exista altceva mai valoros decât viața unui om. Dacă un om este valoros, atunci toți oamenii sunt valoroși!

Libertatea omului

Fiecare om se naște cu dreptul de a fi o ființă umană. Toți oamenii se nasc liberi și egali. Oricine are dreptul de a alege. Nu poate fi nimeni și nimic pe Pământ superior unui Om, libertatea și drepturile sale. Punerea în aplicare a drepturilor și libertăților omului nu trebuie să încalce drepturile și libertățile altor oameni.

Siguranța umană

Nimeni și nimic din societate nu are dreptul să creeze amenințări la adresa vieții și libertății unui om!

Fiecărui om i se asigură furnizarea gratuită a necesităților esențiale de viață, inclusiv alimente, locuințe, îngrijiri medicale, educație și asigurări sociale complete.

Activitățile științifice, industriale și tehnologice ale societății ar trebui să vizeze exclusiv îmbunătățirea calității vieții umane.

Stabilitate economică garantată: fără inflație sau criză, aceleași prețuri stabile în întreaga lume, o unitate monetară, o impozitare minimă fixă ​​sau deloc impozitare.

Siguranța umană și a societății împotriva oricărui tip de amenințare este asigurată de serviciul global unificat care se ocupă de situații de urgență.

Transparența și deschiderea informațiilor pentru toți

Fiecare om are dreptul să primească informații fiabile despre mișcarea și distribuția fondurilor publice. Fiecare om are acces la informații despre stadiul implementării deciziilor societății.

Ideologia creativă

Ideologia ar trebui să vizeze popularizarea celor mai bune calități umane și dispariția a tot ceea ce este îndreptat împotriva unui om. Prioritatea principală este prioritatea umanității, aspirațiilor spirituale și morale înalte ale unui om, umanitatea, virtutea, respectul reciproc și întărirea prieteniei.

Crearea condițiilor pentru dezvoltarea și educarea unui om cu „H” capital, cultivând valori morale în fiecare persoană și societate.

Interzicerea propagandei violenței, condamnarea și denunțarea oricărei forme de diviziune, agresiune și manifestări anti-umane.

Dezvoltarea personalității

Fiecare om din societatea creativă are dreptul la dezvoltarea cuprinzătoare și la împlinirea personală.

Educația ar trebui să fie gratuită și la fel de accesibilă tuturor. Crearea condițiilor și extinderea oportunităților pentru un om de a-și implementa abilitățile și talentele creative.

Justiție și egalitate

Toate resursele naturale aparțin unui om și sunt distribuite în mod echitabil între toți oamenii. Monopolizarea resurselor și utilizarea lor irațională sunt interzise. Aceste resurse sunt distribuite în mod echitabil între cetățenii întregului Pământ.

Un om are angajare garantată dacă dorește acest lucru. Plătiți pentru o poziție, o specializare sau o profesie identice ar trebui să fie la fel în toată lumea.

Orice persoană are dreptul la proprietate privată și venituri, cu toate acestea, în limitele valorii de capitalizare stabilite de societate pentru un individ.

Societatea care se autoguvernează

Conceptul de „putere” în Societatea Creativă este absent, întrucât responsabilitatea societății în ansamblu, a dezvoltării acesteia, a condițiilor de viață și a formatului său armonios revine fiecărui om.

Oricine are dreptul să participe la gestionarea afacerilor Societății creative și la adoptarea legilor care îmbunătățesc viața umană.

Rezolvarea problemelor sociale importante, semnificative social și economice care afectează calitatea vieții unui om este supusă discuției publice și votului (referendum).

Fiecare persoană dorește să trăiască într-o astfel de societate. Astăzi, noi, oamenii care trăim pe planeta Pământ, avem o singură întrebare: cum să punem în aplicare acest lucru în cel mai scurt timp posibil?

 

ETAPE DE CONSTRUCȚIE A SOCIETĂȚII CREATIVE

  1.  Etapa de informare. Informarea umanității despre Societatea Creativă. Fiecare om în cauză poate informa numărul maxim de oameni despre Societatea Creativă. Asta fac acum mulți oameni cinstiți și decenți din diferite țări ale lumii.
  2. Etapa politică. Formarea partidelor politice ale Societății creative în diferite țări cu o singură ideologie a Societății creative. Scopul este simplu: să folosim politica ca instrument nu de diviziune, ci de unificare a oamenilor.
  3. Referendumul mondial . Organizarea unui referendum universal privind adoptarea de către întreaga umanitate a unui model creativ de dezvoltare ca singurul model acceptabil și crucial pentru supraviețuirea omenirii

Există un instrument de bază care joacă un rol cheie în societatea modernă, cu ajutorul căruia este guvernată societatea noastră. Este politică. Dacă îl folosim, înseamnă că vom accelera semnificativ implementarea construirii Societății creative.

Timp de 6.000 de ani, politica a servit la înrobirea omenirii și la întărirea sistemului de valori consumiste. Cu toate acestea, astăzi poate servi toată omenirea în construirea Societății creative!

Sistemul de guvernanță al societății moderne este conceput în așa fel încât să votăm în propria țară și să selectăm dintre candidații care ni s-au propus, cărora le vom delega drepturile după alegeri. Adică, ne transferăm drepturile către oameni pe care nu îi cunoaștem și, astfel, ne lăsăm fără drepturi. La urma urmei, le-am delegat. Dar, împreună cu drepturile noastre, ne-am transferat beneficiile. Tocmai așa am creat noi înșine suprastructura asupra unui om. Va lucra pentru noi sau în interesul nostru un astfel de numit, pe care l-am înzestrat cu autoritate? Ne va returna beneficiile noastre? Nu, pentru că este obișnuit cu ei și consideră că beneficiile noastre sunt proprietatea sa. Se va gândi la sine, la familia sa, nu la noi. De ce? Cu gândirea egoistă consumistă, el va considera că, altfel, dacă începe să apere interesele oamenilor, va coborî la nivelul nostru și va fi ca noi numai cu drepturi declarate și fără beneficii efective. Nu este absurd? Nu este aceasta o formă de sclavie ascunsă?

După ce am luat totul de la noi, ni s-au dat obligații foarte dure, care, de fapt, sunt insurmontabile pentru majoritatea. Pur și simplu este imposibil să le îndeplinești complet. Îi face pe oameni să trăiască în anxietate și frică, îi face să se simtă vulnerabili și inferiori. Într-o astfel de societate, tu și cu mine suntem obligați să existăm. Înlocuiri și manipulări sunt în jur! Aceasta este esența societății consumiste. În el, totul este aranjat în așa fel, deoarece este îndreptat împotriva unui om. Acesta este un fapt. Poate exista o astfel de societate pentru mult timp? Are viitor? Evident nu.

Cu toate acestea, orice instrument poate fi folosit fie pentru rău, fie pentru bine, poate fi folosit pentru a distruge sau pentru a construi. Prin urmare, politica poate și ar trebui să devină instrumentul nostru pentru proiectarea unei legislații corecte și cu adevărat corecte, viabile, care să afirme viața pentru construirea Societății creative .

Astăzi trăim încă îndrumați de legea romană, care a devenit de mult depășită. Trebuie create legi care să garanteze îndeplinirea intereselor fiecărui om.  Politica ar trebui să devină un instrument pentru comunicarea și unificarea internațională în practică; ar trebui să promoveze prietenia între popoare și să nu fie un instrument de presiune și agresivitate, așa cum este astăzi. Poate și ar trebui să fie folosit nu pentru separarea ulterioară, ci, dimpotrivă, pentru unirea rapidă a întregii familii umane.

Dacă continuăm să ne mișcăm în același ritm ca acum, fără a folosi politica ca instrument, procesul de construire a Societății creative va continua mult timp. Să fim raționali, are umanitatea de data aceasta? Pentru a accelera procesul de tranziție a omenirii de la formatul consumist la Societatea creativă, putem și ar trebui să folosim politica ca cel mai eficient instrument deja acum.

Cu toții suntem cetățeni ai țărilor noastre. Mergem la urne și votăm pentru diferiți candidați și apoi suntem supărați pentru că ne înrăutățesc viața și întăresc formatul consumist. Ei adoptă legi care funcționează împotriva noastră ca o singură familie umană unită și nu în interesul nostru. Drept urmare, condițiile existenței noastre se înrăutățesc constant. Adică, atunci când ajung la putere, acești oameni protejează interesele altcuiva, nu interesele unui om și ale unei familii umane unite. Cum se poate vota pentru un politician dacă este împotriva unui om și a drepturilor sale? Cum se poate vota pentru el dacă este predispus la minciuni și înșelăciuni?

„Omenirea nu are nevoie de revoluții – umanitatea are nevoie de o Evoluție ..

Lasă un răspuns