3 februarie 2023

Amandha Dawn Vollmer este Doctor în Medicină Naturopată a Colegiului canadian de Medicină Naturopată din Toronto și are licență în Biotehnologie agricolă. Ea a descoperit că testul pentru COVID-19 nu testează de fapt pentru COVID-19. Testul în sine este un test de reacție în lanț a polimerazei (PCR) care identifică particule de ADN. 

Dr. Amandha Dawn Vollmer a descoperit că protocolul de testare PCR dezvoltat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a detecta COVID-19 testează de fapt pentru Cromozomul 8, care este prezent la toți oamenii. Una dintre secvențele „primer” (secvența de start) din testul PCR pentru SARS-CoV-2, care este utilizat de OMS, se găsește în orice ADN uman. În esență, noi suntem „virusul”.

Testul COVID-19 se face folosind reactivi pentru a extrage o probă de ARN. O enzimă numită transcriptază inversă convertește ARN-ul într-o secvență complementară de ADN. ADN-ul (numit „primer”) este reprodus (amplificat) de mai multe ori, astfel încât secvența de ADN căutată să poată fi detectată. Cu cât sunt mai multe cicluri de replicare, cu atât este mai probabil ca secvența vizată să fie detectată.

Uneori cromozomul 8 (alias „COVID-19)” este detectat, alteori nu este detectat prin testul PCR. Motivul pentru care nu este întotdeauna detectat este că proba de test PCR („primerul”) trebuie amplificată. Și dacă „primerul” nu este suficient amplificat, secvența de ADN nu va fi identificabilă. Aceasta este înșelătoria. Dacă se amplifică suficient de mult, ceea ce a fost identificat ca „virus COVID-19” (alias cromozomul 8) va fi întotdeauna detectat. Acel punct limită pentru ciclurile de amplificări determină un rezultat pozitiv sau negativ. 

Acum știți de ce testul dă 80% rezultate fals-pozitive pentru COVID-19 și de ce atât de mulți oameni testați pozitiv sunt descriși ca asimptomatici. Nu au niciun „COVID-19”. Au ceea ce are toată lumea, cromozomul 8.

Oricine poate fi declarat pozitiv cu acest test PCR. Este nevoie doar să fie replicat (amplificat) ADN-ul din „primer” iar și iar, până când se obține un rezultat pozitiv. Potrivit Centrului pentru Medicină Bazată pe Dovezi, ”cu cât concentrația virală este mai mare, cu atât sunt necesare mai puține cicluri de amplificare”. Pentru ca o persoană să iasă pozitivă, contează doar cât de mult ADN din cromozomul 8 al subiectului testat se găsește în eșantionul de „primer”, în ecuație cu numărul de cicluri de multiplicare.

De fiecare dată când ADN-ul din probă este amplificat, acesta își dublează numărul de molecule. Dublarea este exponențială după fiecare ciclu de amplificare. Dar numărul de cicluri poate varia de la laborator la laborator. Probabilitatea ca testul să iasă pozitiv crește în funcție de numărul de cicluri. Ciclurile pentru un test COVID-19 variază de obicei de la 20 la 30 de cicluri, dar există teste cu 45 de cicluri, la care ABSOLUT TOATĂ LUMEA iese pozitivă. Numărul de cicluri este complet arbitrar.

Dacă este suficient material, atunci persoana va ieşi pozitivă în funcție de numărul de amplificări conform protocolului.

Lasă un răspuns