14 iunie 2024

„Vedem cum Instanța îl contrazice din nou pe dl. Horia Constantinescu și demonstrează că încă unul dintre „circurile mediatice” în care era implicată ANPC – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor de către Președintele ei….nu avea bază legală și comisarii au fost „îndrumați” să aplice sancțiuni incorect”, afirmă Sorin Susanu, fostul comisar șef din Brașov, pe Facebook.

În ultima perioadă apar o serie de acuzații grave la adresa șefului ANPC, Horia Constantinescu. Este cunoscut faptul că din momentul ce a fost numit șef la ANPC acesta a creat o conductă de bani negri ce duce direct la sediul PSD din Kisellef. Chiar se vorbește pe la colțuri că finanțează la negru partidul mai bine ca fostul baron local, Radu Mazăre.

Ce mai spune Sorin Susanu despre corupția din ANPC

Oare să fie aceeași strategie că și în cazul utilităților, azilelor, vaccinurilor etc??? … adică, pentru a fi mereu în prim plan și pentru a obține o notorietate cât mai mare (care să-i fie de folos ulterior în plan personal pentru eventuale candidaturi politice) se „agață” de orice subiect de actualitate și larg interes, încercând să creeze (fals….așa cum se dovedește și în cazul de față) percepția că el se implică activ și rezolvă problemele cu care se confruntă o mare parte a populației. În realitate, putem să suspectăm, că interesul real este acela de capital de imagine.

Grav este faptul că este posibil că o instituție a Statului să fie folosită abuziv în interes personal, dar cu grave consecințe asupra agenților economici care sunt prejudiciați. Există numeroase astfel de exemple și în activitatea dl. Constantinescu de la Constanța, unde existau „descinderi” la Primăria Constanța…..care, ulterior s-au dovedit că nu aveau baza legală, dar… probabil scopul real era doar acela de a afecta imaginea și percepția publică asupra unui politician, în cazul acela fiind vorba de dl. primar Făgădău și dl. viceprimar Dumitru Babu , pentru a le afecta rezultatul electoral în alegerile care urmau; „câștigul” pe care îl urmarea cel mai probabil dl. Horia era acela că persoana susținută de dânsul să devină primar (lucru care s-a întâmplat) și în acest fel, dl. Constantinescu să obțină o funcție importantă în cadrul Primăriei Constanța (lucru care s-a întâmplat).

În acest context, putem să ne gândim că o „rețetă” folosită de dl. Constantinescu la Constanța (care a funcționat acolo) este aplicată acum la nivel național, cel mai probabil cu scopul final de a obține avantaje de natură personală, de grup și politice.

Să fie oare același rezultat în Instanță și în cazuri similare cu cel al benzinăriilor???

Va amintiți declarația halucinantă în care spunea că trebuie sau că se vor confisca banii de la benzinării…că nu aveau dreptul să mărească prețul la combustibili…etc? A mințit? A indus în eroare? A instigat comisarii să aplice amenzi și măsuri ilegale? A demarat o acțiune de control națională la benzinării fără baza legală? A existat o ingerință în actul de control? A abuzat de funcția politică pe care o deține?

Sursa: 60m.ro

Lasă un răspuns