2 februarie 2023

Tragedie în sânul unei familii, după ce Natalia, o moldoveancă de 38 de ani din Italia, s-a stins din viaţă, după ce a căzut secerată. Mama lasă acum în urmă doi copii, o fată de 12 ani și un băiat de 18 ani. Tragedia a avut loc în orașul italian Livorno, provincia cu același nume din Toscana. Se pare că în acel moment, femeia era acasă cu fata ei, cea care a şi apelat serviciile de urgenţă.

Tragedia s-a petrecut chiar sub privirea îngrozită a fiicei de 12 ani. Când a văzut-o pe mama sa că a căzut la podea, a sunat imediat la serviciile de urgenţă ca să ceară ajutor, iar o ambulanță de la Croce Rossa della Misericordia a sosit în scurt timp la adresă. Medicul a încercat să o resusciteze pe femeie, aflată deja în stop-cardiac, dar până la urmă a trebuit să renunţe.

În casa femeii au sosit apoi și carabinierii, cu o echipă de criminaliști, pentru investigații cu privire la decesul acesteia. Abia la finalul cercetărilor procurorul Antonella Tenerani a autorizat ridicarea cadavrului, care a fost transferat cu mașina la morga cimitirului Lupilor, unde va fi supus unor examinări efectuate de către medicul legist. Este exclus să fie vorba despre o moarte violentă. Având în vedere că a murit la o vârstă atât de tânără, carabinierii vor să afle cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie, notează Il Telegrafo.

Presa italiană scrie că Natalia era divorţată şi creştea singură doi copii – o fată de 12 ani şi un băiat de 18 ani. În Italia era stabilită de 20 de ani. 

Lasă un răspuns