2 februarie 2023

Anunțul că Nosfe a decedat prematur a fost făcut pe pagina oficială de Facebook al trupei Șatra Benz.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!“, au scris membrii trupei Șatra Benz.

Chiar vineri, Nosfe anunța lansarea unui ultim proiect muzical, un featuring cu Aura Vidroiu, Prny și GuessWho. Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. 

NOSFE, pe numele său Darius Vlad Creţan, s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Acesta era membru co-fondator al trupei Șatra B.E.N.Z., prima trupă care a adus în România stilul de muzică trap, atât de în vogă la momentul de față. Rapperul s-a născut pe data de 24 martie, în Galaţi.

Ce spune Poliţia:

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”.

Lasă un răspuns