30 ianuarie 2023

„Incheiem săptămâna cu o informație care descurajează pe oricine să mai aibă încredere în Justiția din România. Curtea de Apel Bucureşti a amânat vineri pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Colectiv”. Pentru cei care nu știu, procesul s-a terminat în luna decembrie, iar judecătorii au amânat de trei ori luarea unei decizii în acest caz.

Nu vreau sa ma gandesc ce este în sufletul părinților care și-au pierdut copiii în tragedia din 30 octombrie, în urma cu șase ani și jumatate. Nici o zi și nici o sarbatoare nu mai conteaza pentru ei de atunci, dar sărbătorile aceastea ar fi putut fi altfel prin finalizarea acestui proces lung si dureros. 65 de tineri au murit și alții își trăiesc viața în chinuri greu de înteles iar Justiția noastră a mai zis o dată pas!

Nimic nu justifică aceste amânări!Sau îi lasa pe vinovați să mai prindă un ultim Paște în libertate?

V-am spus ca nu mai am încredere în justiție! Prea multe dosare nerezolvate, tinute la sertar și prea mult se trage de timp! Dosarele Revoluției, mafiei pădurilor, deșeurilor, privatizărilor, concesionării resurselor naturale, alinierea scenei politice prin scoaterea dosarelor din și în campanie, etc, toate acestea ne arată o JUSTIȚIE SELECTIVĂ! Sper ca sărbatorile Pascale să-i lumineze pe magistrați!”, se precizează în comunicatul PER.

Lasă un răspuns