30 ianuarie 2023

Un studiu academic medical publicat în 20.12.2021 de Infectious Diseases Society of America [ IDSA] tragea un PUTERNIC SEMNAL DE ALARMA in legatura cu faptul ca in Ucraina, circula un multidrug-resistant (MDR) tuberculosis,adica o varianta de TBC rezistenta la toate medicatiile cunoscute care, afecteaza in special persoanele cu sisteme imunitare compromise, mortalitatea in rândul acestora fiind extrem de mare.

Reamintim ca prof. microbiolog Sucharit Bhakdi (Germania) spunea că una din consecintele vaccinarii iresponsabile la nivel mondial cu injectiile anticovid este aceea ca se vor dezvolta epidemii extrem de mortale de HIV si TBC.

Legati acum informatiile acestea cu refugiatii care au inundat țările din Estul Europei si veti intelege ce vine; Atentie ca virusul TBC are perioada de incubatie de 4-12 saptamani, iar refugiatii din Ucraina vin in Europa de doua saptamani.

PS – multi voluntari care au ajutat refugiati din Ucraina spun ca mulți din acestia tuseau…destul de urat!

Dacă asociem aceste informații cu deschiderea umanitara oferită de români ucrainienilor precum: găzduirea și liber la transport in toată țara, acest imens nr de refugiați ucrainieni care vin dintr-o zonă recunoscută cu TBC rezistent la tratament, chiar pot constitui o problemă  epidimiologica națională a cărei gravitate în timp doar Dumnezeu o știe.Acuma sigur ca trebuie sa fac precizări – ca tip de cultură generală, dacă nu ca profesor universitar.

1)  Prima ar fi că TBC-ul nu este dat de un virus, ci de o bacterie – bacilul lui Koch.  Sute și mii de ani, bacteria asta nu a. suferit“mutatii” și nu a dat “tulpini noi” – cum nu au făcut-o nici alte bacterii patogene, care sunt specii distincte.  Dar, cum din 36 de bio-laboratoare americane pt “genetic research” din afara SUA, 24 sunt în Ucraina, (fapt recunoscut de Victoria Nuland) mutația artificială devine posibila. 

2) A doua remarcă a mea îi privește strict pe români: TBC -ul  NU are afinitate pentru oamenii bine hrăniți, curați și odihniți, dar este ideal pt “tipologia refugiatului”. Depistarea bacilului lui Koch în corp este simplă.

3)  Abia în cazul TBC masca si spălatul pe mâini sunt esențiale.  Evitați aglomerarile,  purtați masca in autobuz,  nu folosiți nici accidental cana altuia, spălați mâinile și mâncați consistent – proteinele sa nu lipsească! ( nu vb acuma despre post – asa cum îl vede românul!).  Dar lupta anti-TBC și profilaxia acestuia, necesită consum de proteine.

4) – NU CRED IN RIDICAREA RESTRICTIILOR, pt că de la ăștia nu vine NICIODATA CEVA BUN.  Daca îți fac un bine aparent, este doar ca sa te expună la un alt rău! 

5)  Bacilul lui Koch există si studiul asupra lui sta la baza Postulatelor lui Koch de validare a existenței unui microorganism.  În baza acestora,  “sars cov 2” nu există și nici n-a existat.  Insa TBC există, precum există si tot terenul sau propice epidemiologic pe fondul acestei crize.

(John Offer)

Sursa: ioncoja.ro

Lasă un răspuns