14 iunie 2024

Dan Puric a comentat demersul unor ţări de a perfecționa un sistem de supraveghere în masă şi a explicat ce consecințe grave vom suporta odată cu modificarea genetică a omului, demers care se derulează deja în laboratoare din întreaga lume. „Se va lucra asupra omului, dincolo de creator, asupra creației. Vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat”, spune acesta în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

„În primul rând este frica dictatorului. Nu există libertate prin a domina pe cineva din specie, deci vor claca. Dar ei sunt rămași în urmă cu tehnologia, sunt primitivi. Pe partea ailaltă este epoca trasumană.

De aia am zis că România este între doi monștrii. Păi, ce fac ăștia este copilărie. Mai departe de atât este omul ameliorat genetic. Ați auzit de procesul Crisper? Foarfecele cromozomial lucrează pentru prima oară pe celula reproductivă direct şi scot oameni altfel. Scot oameni ameliorați genetic.

Vă mai dau un exemplu cu alimentele genetice într-un spaţiu agricol fără pesticide. Știți ce e roșia, că a apărut şi bancul ăla că în România roșiile sunt mai puternice decât lădițele. Bagi hormonul ăla de conservare cum se duce în tine.

Se va lucra asupra omului, dincolo de creator, asupra creației. Aici vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat.

Știți că au apărut neuro-drepturi? Discută cu ală care e făcut în laborator, păi ala are neuro-drepturi domne. Ăia sunt mai hidoși decât ăștia. Eu vă spun din genetica, China e în urmă.

Dacă mă vor urmări pe mine se scurtcircuitează, este clar”, spune Dan Puric despre sistemele spionarea omenirii prin inteligența artificială.

ULTIMA ORĂ» Vezi toate știrileCristian Diaconescu, după întâlnirea Macron – Putin la Moscova: ”Au o relație mai personală. Există posibilitatea unui dialog cu Europa la un nivel mai ridicat”Joe Biden, avertisment alături de cancelarul german: „Dacă Rusia invadează Ucraina, s-a terminat cu Nord Stream 2”Virgil Popescu a fost întrebat de ce nu l-a lovit pe George Simion. Răspunsul surprinzător al ministrului EnergieiGeorge Simion, despre ministrul Energiei: „E vinovat și e complice la distrugerea sistemului energetic românesc”Un proprietar din Cluj cere 200 de euro chirie pentru această garsonieră în care „faci curăţenie cu un şerveţel umed”Marcel Ciolacu, anunţ oficial despre creşterea pensiilorÎntâlnire crucială la Moscova. Emmanuel Macron: „Cine crede în Europa trebuie să învețe să colaboreze cu Rusia!” Vladimir Putin evită să spună dacă va ataca UcrainaTransportatorii pregătesc un protest de amploare în București. Hagiu: „Oamenii s-au săturat de presiunea regulilor care nu sunt justificate”George Simion: „Nu vreau să fiu asociat cu mişcări comuniste, iar cei din partid care au asemenea simpatii ar trebui să se clarifice”Un polițist a fost bătut de un interlop în Timișoara. Colegii acestuia nu au schițat nicio intenție de imobilizare a agresoruluiPARTENERI

© 2005-2022 S.C. Antena 3 S.A. Toate drepturile rezervate. Date companie.Termeni și condiții. Cookie Settings» Vezi mai multe detaliiNoul numărul de urgenţă la care poţi reclama factura uriaşă la lumină sau gaze | #josfăcătura

Lasă un răspuns