1 decembrie 2023

Alina Gorghiu a susținut un discurs halucinant cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană. Iată ce a cerut senatoarea Alina Gorghiu în Parlament:

”Respectarea principiului supremației dreptului european în domeniile stabilite prin tratate și cedarea de suveranitate, da, sunt principii de bază ale ideii unității europene, ca și respectarea deplina a deciziilor Curții de Justiție a UE”.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a avut un discurs ”supra-european” în Parlamentul României cu ocazia aniversării a 15 ani de UE și a folosit prilejul pentru a o critica pe Diana Șoșoacă pe motiv că ar fi un „lider populist”.

În discursul ei, Gorghiu a cerut mai multă UE:

”Acum când lumea întreagă se confruntă cu noi şi noi crize de sănătate, economice, ecologice, tensiuni geopolitice, România vă asigur că va contribui din plin la proiectul viitorului Europei. Vom avea o Uniune mai puternică, mai rezilientă, mai convergentă, mai solidară şi când vorbim de viitor trebuie să ştim limpede că avem ca stat european şi obligaţii, dar avem şi drepturi”, a declarat Gorghiu, cerând aderarea României la Spațiul Schengen și la moneda euro.

Ca să o contrazică pe Diana Șoșoacă, cea care arătase cât a pierdut România pentru că a aderat la UE, Gorghiu a spus că România a aderat la un proiect politic care are la bază valori precum demnitatea, statul de drept, libertatea, egalitatea, toleranţa şi, poate cel mai important dintre toate acestea, respectarea drepturilor omului.

”Mult mai recent, spiritul Declaraţiei de la Sibiu, adoptată în mai 2019, a consfinţit ceea ce este Europa de astăzi – o uniune a valorilor şi a libertăţilor”, a mai spus senatorul liberal.

Diana Șoșoacă o acuză pe Gorghiu de trădare pentru că cere renunțarea la suveranitate!

Senatoarea Diana Șoșoacă arată că discursul senatoarei PNL reprezintă ” Discursul unei MARI TRĂDĂRI NAȚIONALE!”. Senatoarea prezintă pe contul său de facebook speech-ul senatoarei PNL Alina Gorghiu din Parlament și îl identifică drept ”Discursul unei MARI TRĂDĂRI NAȚIONALE!”.

”Alina Gorghiu senator PNL – cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană – aceasta face un anunț în Parlamentul României că țara NOASTRĂ trebuie să RENUNȚE la SUVERANITATEA ei, în condițiile în care până acum România a pierdut cam tot ce era mai important pentru libertatea și bunăstarea ei”, arată Diana Șoșoacă în postarea ei care însoțește înregistrarea discursului Alinei Gorghiu.
Diana Șoșoacă o critică dur pe Gorghiu pentru acest discurs

”RUSINE, RUȘINE, RUȘINE! JOS CU TRĂDĂTORII! TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERĂ, INDEPENDENTĂ ȘI SUVERANĂ!”, își încheie senatoarea Șoșoacă postarea cu termeni virulenți la adresa liberalei.

Lasă un răspuns