2 februarie 2023

Avocatul Aurelian Pavelescu îl atacă dur pe președintele Iohannis din cauza efectelor reale ale programului ”România educată”

ÎNCEPE ȘCOALA: ROMÂNIA NEEDUCATĂ, CONDUSĂ DE IMPOSTORI! Școala românească este prăbușită, sistemul în colaps.

Dascăli săraciți la extrem și umiliți, elevi conduși în analfabetism de o clasă politică imbecilă și trădătoare de țară, forțați să învețe după manuale din care au fost alungați voievozii și marile modele culturale, și cu o rată de abandon de zeci de procente în mediul rural.

Școala pentru lucrătorii pe câmpiile de sparanghel ale neoiobăgiei.Au rămas vorbele. De 7 ani se screme Președintele statului să scornească povești despre educație, promițând din nou, azi, că se va lansa proiectul ”România educată”! Dar 7 ani ce-a făcut?

A reușit să aducă în fruntea Guvernului un pușcăriaș, fost repetent și cu diplomă incertă, țepar de profesie, un gâgă neomarxist. El însuși, Președințele, un personaj profund imoral și toxic, responsabil de divizarea țării și propagator al urii, minciunii și furtului din averea națională. Copiii noștri au o singură șansă, să se salveze personal, susținuți de familii.

Au fost pe acest pământ un Gheorghe Lazăr, un Spiru Haret și un Mihai Eminescu! Jos impostorii! Scrie Aurelian Pavelescu pe Facebook.

Lasă un răspuns