8 februarie 2023

O femeie din Buteni a fost bătută de mai mulți purtători de uniformă de la „Poliția Rutieră” pentru că nu purta mască, după care a fost lăsată inconștientă în mijlocul drumului, transmite CriticArad.

Caz revoltător petrecut în comuna Buteni, de lângă Sebiș, județul Arad. O femeie care nu purta mască a fost luată la rost de un polițist și, pur și simplu, bătută până la sânge pentru acest lucru.

Conform martorilor, o echipă de trei polițiști de la Rutieră au maltratat bestial femeia. Doi au ținut-o și al treilea a dat în ea până a început să-i curgă sângele șovoaie, moment în care cei trei „oameni ai legii” au lăsat-o în stare de inconștiență în mijlocul drumului și au părăsit locul faptei.

Femeia în vârstă de 54 de ani este din comuna Buteni, a fost preluată de o abulanță SMURD venită de la Spitalul Orășenesc Ineu și transportată la UPU a Spitalului Județean Arad.

Incidentul ar fi avut loc pe o stradă din comuna Buteni, în cursul zilei de miercuri.
„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, pe raza localităţii Buteni, o femeie ar fi fost agresată de poliţişti. La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză şi luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere”, a transmis IPJ Arad în noaptea de miercuri spre joi.

Într-un clip video postat pe Facebook apare o femeie leşinată pe stradă, iar mai mulţi localnici încearcă să ajute victima. Într-un al doilea clip se vede cum femeia este preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

În ambele filmări, martorii afirmă că „Poliţia de la Sebiş a bătut-o” pentru că „a prins-o pe drum fără mască”.

Lasă un răspuns