1 decembrie 2023

Tribunalul de la Haga, 11 țări ale lumii semnează plângerea împotriva guvernelor lor, pe care le acuză de crime împotriva umanității. Curtea Penală de la Haga a acceptat plângerea. .

La 27 aprilie, 11 țări membre ale OMV au depus o plângere la Curtea Penală Internațională pentru apărarea drepturilor constituționale, denunțând guvernele respective pentru crime împotriva umanității. Denunțarea semnată de secretarii fiecărui stat și de Angelo Giorgianni în calitate de secretar general OMV.

Organizația Mondială a Vieții a început să elaboreze strategii politice pentru apărarea dreptului la viață al tuturor oamenilor, un drept care este influențat dramatic de o serie de măsuri autoritare și anti-instituționale, inclusiv prin legi neconstituționale impuse la unison de diferite guverne.

Judecătorul anti-mafie Angelo Giorgianni a prezentat acțiunea la Haga

În luna martie a acestui an, magistratul și judecătorul anti-mafie Angelo Giorgianni în calitate de secretar general al OMV și președinte al Asociației L’Eretico, împreună cu o echipă de avocați și consultanți profesioniști, au prezentat o acțiune judiciară la Curtea Penală Internațională de la Haga. Această acțiune acuză atât statul Israel, cât și compania farmaceutică Pfizer de genocid și de testare a vaccinului anti-Covid pe oameni. Tribunalul de la Haga a acceptat plângerea și trebuie să emită o hotărâre.

La 27 aprilie anul acesta, 11 țări membre ale lumii OMV au semnat o plângere de 37 de pagini în apărarea drepturilor constituționale ale cetățenilor, denunțând guvernele lor în fața Curții de la Haga pentru crime împotriva umanității. Printre țările semnatare din America Latină se numără Columbia, Chile, Argentina, Uruguay, Peru, Brazilia, Costa Rica, Panama, Mexic, Bolivia și Ecuador.

11 țări ale lumii semnează plângerea împotriva guvernelor

În rechizitoriul plângerii prezentate sunt ilustrate nenumărate inconveniente foarte grave cauzate de măsurile de restricționare a libertății, coroborate de o vastă literatură științifică care ocupă până la 20 de pagini din cele 37 ale documentului, cum ar fi: îngrijirea sănătății întreruptă pentru alte boli grave, decât Covid-19, tulburări psihice la adulți, apatie și depresie din cauza lipsei de speranță pentru viitor care decurge din închiderea continuă a activităților comerciale, publice și școlare, tulburări mentale la copii cu o creștere a cazurilor de timiditate și automutilare.

Prin urmare, plângerea este îndemnată să considere declarația de blocare și toate măsurile conexe (obligația de purtare a maștii, distanțarea socială, închiderea continuă a școlilor, companiilor, barurilor, restaurantelor, sălilor de sport, muzeelor, teatrelor și multe altele) o crimă împotriva umanității prin izolarea forțată, tortură și actele care provoacă suferințe mari sănătății mintale și fizice.

Datorită săvârșirii situației dramatice de abuz și încălcare a drepturilor omului în lume, Organizația Mondială pentru Viață a decis să activeze toate mecanismele necesare pentru apărarea drepturilor constituționale ale cetățenilor planetei, prezentând plângeri la toate instituțiile internaționale care apără drepturile omului. Toate plângerile sunt susținute de investigațiile echipei de medici, oameni de știință, avocați și profesioniști care sunt membri ai OMV, pentru a garanta apărarea împotriva infracțiunilor perpetuate în întreaga lume.

Sursa:oficialmedia.com

Lasă un răspuns