4 martie 2024

Guvernatorul Texasului, Gregg Abott, a anunțat marți dimineață interzicerea pașapoartelor COVID-19. Ordinul executiv, emis luni, interzice orice reglementare care impune texanilor să prezinte dovada vaccinării.


Într-un videoclip apărut marți dimineață, Abbott a spus: „În fiecare zi, texanii revin la normalitate (..), aceste vaccinuri sunt întotdeauna voluntare și niciodată forțate. Guvernul nu ar trebui să solicite niciunui texan să prezinte dovada vaccinării și să dezvăluie informații de sănătate private doar pentru a-și desfășura viața de zi cu zi. De aceea, am emis un ordin executiv care interzice pașapoartele de vaccinare impuse de mandatele de guvernare„, a spus Abott, conform theblaze.


Marți dimineața, Abbott a scris pe Twitter: „Texanilor nu ar trebui să li se solicite să prezinte dovada vaccinării și să dezvăluie informații de sănătate private doar pentru a-și duce viața de zi cu zi. Am emis un ordin executiv care interzice pașapoartele de vaccinare impuse de guvern în Texas. Nu negociați asupra libertăților noastre”.

Lasă un răspuns