14 iunie 2024

Imagini terifiante au fost filmate în urmă cu puțin timp la Brăila. Forțele de ordine au bătut un copil care ulterior a leșinat într-o baltă de sânge.

Un adolescent care a participat marți seară la protestele de la Brăila a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost lăsat leșinat pe asfalt lângă o mașină de poliție, într-o baltă de sânge, transmite Recent News. În timp ce un tânăr încercă să îl trezească lovindu-l ușor peste față cu palma, un jandarm stă nepăsător lângă tânărul leșinat fără să-i acorde primul ajutor (VIDEO mai jos).

Un alt tânăr care a fost martor la incident a filmat cu telefonul mobil însă, un jandarm în loc să îi acorde primul ajutor copilului leșinat pe asfalt, s-a năpustit asupra celui care filma să-i ia telefonul. Acesta a continuat să filmeze și pe înregistrare se aude cum este luat pe sus de jandarmi și târât în dubă doar pentru că și-a permis să filmeze ce se întâmpla pe stradă cu copilul bătut și leșinat pe jos.

Alt tânăr prezent la proteste a declarat în direct la România TV că jandarmii s-au năpustit asupra lor și i-au băgat în dube unde i-au agresat și înjurat.

Lasă un răspuns