17 iunie 2024
EXPLOZIE de morți suspecte, ca la Cernobîl. 25% dintre bătrânii unui cămin din Berlin au murit imediat după vaccin. Hartă virtuală cu decesele, focarele de coronavirus apărute după vaccinare și reacțiile adverse

Un cititor ne semnalează că societatea civilă germană s-a organizat exemplar și înregistrează aproape la zi cazurile de reacții adverse, focare de coronavirus apărute după vaccinare cât și decesele suspecte de după vaccin, pe un site special, corona-blog.net, unde a fost încărcată și o hartă virtuală a acestor cazuri, expuse individual, disponibilă AICI.

Marcajele roșii reprezintă decese, galben pentru efectele secundare și albastru pentru „focare Corona” după vaccinare.

„Raportăm aici ceea ce mass-media noastră publică ascunde prin tăcere. Nu știm dacă a fost întotdeauna așa, dar din 2019 numai COVID-19 a condus lumea, după cum observăm.. Suntem o mână de cetățeni preocupați de problemele actuale și care dorește să pună aceste informații la dispoziția publicului larg.”, se afirmă în declarația de principii a site-ului.

La noi, din păcate nu există ceva similar din partea societății civile românești și nici a statului, în ciuda numărului de decese suspecte raportate de presă, destul de sporadic dar total neglijate de autorități. Parcă am fi în China, imediat după declanșarea epidemiei sau în URSS, după explozia de la Cernobîl. Puțina presă liberă scrie și prezintă cazuri concrete, autoritățile tac și raporteză zilnic zero probleme, succese totale la vaccinarea în masă anuală a populației, după cum ne anunță și șefii Pfizer: injecția va fi administrată anual. Fiind vorba de un software, după cum s-a mai spus, e nevoie de update regulat. Ca la calculatoare.

Știrile din Germania sunt îngrijorătoare. După cum raportează publicația avocatului Robert F. Kennedy, 25% dintre rezidenții din azilul de bătrâni din Germania au murit imediat după vaccinul Pfizer.

Reiner Fuellmich și Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai Comitetului german de investigație pentru Corona, intervievează un îngrijitor într-o casă de bătrâni din Berlin care descrie ce s-a întâmplat în timpul și după lansarea vaccinului COVID Pfizer.

În acest videoclip șocant, de 40 de minute, Reiner Fuellmich și asociatul său Viviane Fischer, avocați și membri fondatori ai Comitetului german de investigație Corona, intervievează un denunțător neidentificat la o casă de bătrâni din Berlin, Germania.

Denunțătorul, un îngrijitor, descrie ce s-a întâmplat la unitatea de îngrijire în timpul și după lansarea vaccinurilor COVID-19. Vocea denunțătorului a fost distorsionată pentru a proteja identitatea individului și este în germană cu subtitrări în engleză.

Denunțătorul descrie modul în care șapte din cei 31 de rezidenți ai căminelor de îngrijire medicală cu demență au murit după prima doză de vaccin Pfizer , iar un al optulea era aproape de moarte în momentul înregistrării interviului. După a doua doză, încă 11 rezidenți s-au îmbolnăvit grav și încă unul a murit.

Cu alte cuvinte, 25% dintre rezidenți au murit imediat, iar 36% au fost grav afectați în scurt timp.

Videoclipul conține imagini de la azilul de bătrâni, unde o echipă formată din trei sau patru persoane, inclusiv un soldat în uniformă, vaccinează rezidenții, folosind forța în multe cazuri. Filmările sunt îngrijorătoare, deoarece arată unii oameni se opun injectării, fiind însă vaccinați forțat.

Fischer a depus o plângere în numele denunțătorului la Parchet și poliție. Aceștia vor să se declanșeze o anchetă de către oamenii legii pentru a se afla public toate aceste informații și a se a opri alte decese.

Până acum au existat numeroase rapoarte cu privire la persoane în vârstă care au murit după vaccinuri. Ziarul BURSA din România chiar a solicitat întreruperea vaccinări vârstinicilor până la lămurirea acestor cazuri.

În ianuarie, oficialii din Norvegia și Germania au declarat că analizează decesele în urma vaccinului, în număr de 33 și, respectiv, 10, la data aceea. Luna trecută, în Spania, oficialii au oprit temporar vaccinurile după ce 46 de rezidenți ai unui azil au murit după ce au primit vaccinul.

Global Times a raportat săptămâna trecută că 16 persoane în vârstă din Elveția au murit în urma vaccinărilor COVID.

În SUA, conform celor mai recente date disponibile din sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor, vârsta medie a celor care au murit în urma vaccinurilor COVID este de 77,8.

Sursa: https://www.activenews.ro 

Lasă un răspuns