8 februarie 2023

Spre surprinderea tuturor, secretarul de stat pentru afaceri economice și climă, Mona Keijzer a făcut recent o legătură  între  5G și Controlul Mulţimilor în timpul unei dezbateri pe această temă.

În momentul de față, Arena Amsterdam, unde a fost plasat un turn 5G, lucrează deja pentru Controlul Mulţimilor prin intermediul unei aplicaţii bazate pe date sub denumirea de Location Based Services.

Prin urmare, datele de pe telefoanele mobile ale vizitatorilor sunt accesate, stocate și analizate. Ceea ce ar înseamna că se garantează siguranţa și controlul comportamentului vizitatorilor.

Scanarea telefoanelor mobile este, prin urmare, o parte esențială a Controlului Mulţimilor, dar, în final, poate fi folosită și ca armă electromagnetică, eliberând radiații la o intensitate mai mare asupra mulțimilor, provocând mâncărimi și dureri enorme pielii. Aplicația poate merge mult mai departe, nu numai pentru  a ține demonstranții sub control.

Este posibilă, deja,  controlarea comportamentului și gândirii persoanelor care au cipuri implantate în combinație cu 5G.

Acest lucru face ca Controlul Mulţimilor să fie un sistem de control și de arme acoperit, care poate fi fatal chiar și în cel mai rău caz. Să nu credeți că aceasta este ficțiunea științifică, deoarece această tehnologia este disponibilă de mult timp.

Nivelul la care a ajuns astăzi tehnologia permite să piratezi complet o persoană. Singurul pas care a mai rămas de făcut este implementarea 5G și ciparea persoanelor. Suntem în pragul unei ere orwelliene, controlul total asupra omului și o nouă formă de sclavie prin care gândirea omului poate fi controlată.

Sursa

Lasă un răspuns