17 iunie 2024

COVID blog relatează că Sara Stickles din Beloit, Wisconsin, asistentă medicală în vârstă de 28 de ani, angajată a SwedishAmerican Hospital din 31 ianuarie 2020, a suferit un anevrism cerebral și se află acum în moarte cerebrală, la doar 5 zile după ce a fost injectată cu a doua doză de vaccin experimental anti-COVID pe bază de ARNm de la Pfizer, potrivit site-ului Vaccine Impact News.
Din păcate, acesta este încă un exemplu de caz raportat în care un lucrător medical tânăr, în floarea vârstei și fără nici o afecțiune preexistentă, a murit după injectarea cu unul dintre vaccinurile experimentale anti-COVID, bazate pe ARNm.
Din cauză că își dăduse acordul să i se preleveze organele, ea nu va fi ținută în viață decât până la momentul în care se vor găsi primitori pentru organele ei, fapt care îi scurtează șansele unei eventuale reveniri la viață.

Ea lasă în urmă un băiețel, frați și surori, prieteni și rude care și-au mărturisit pe Facebook șocul față de „moartea” ei subită.
Sora ei, Jamie Lynn Cruz, a anunțat pe Facebook, în 11 februarie 2021, că familia își ia rămas bun de la Sara pentru că „nu mai există speranță de recuperare”. Acest fapt, deși sugerat de medici, nu este pe deplin adevărat, întrucât există cazuri de pacienți care și-au revenit din moarte cerebrală dacă au avut șansa să fie ținuți în viață pe aparate. 

Sursa

Lasă un răspuns