2 februarie 2023

Gheorghe Piperea dezvaluie, inr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 5 februarie 2021, ca exista o mare reticienta in ceea ce priveste vaccinarea impotriva Covid-19 chiar in randul celor mai informati oameni din Romania. Este vorba despre lucratorii Serviciului Roman de Informatii. In acest sens, avocatul Piperea precizeaza ca 60% dintre angajatii SRI ar fi refuzat sa se vaccineze impotriva Covid-19.

Pe de alta parte, Gheorghe Piperea anunta un val de falimente in industria Big Pharma, dupa ce marile companii vor fi date in judecata tocmai din cauza efectelor adverse grave ale vaccinurilor impotriva Covid. “Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara”, prezice Gheorghe Piperea.

Prezentam comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

“Se inmultesc stirile despre reactii adverse grave ale vaxinului. De exemplu, un caz de paralizie faciala (‘caderea fetei’, cum suna varianta in limba romana a prospectului vaxinului) cauzata de vaxin- victima este medic la un spital din Valcea.

Reactiile adverse au aparut la 10 minute dupa administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.

Un asistent medical in varsta de 64 de ani este in coma dupa ce s-a infectat cu covid, in ciuda administrarii vaxinului.

Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultatile de medicina care refuza vaxinarea anti-covid ajunge si la 90%. Ironic, si cei mai informati insi din Romania, lucratorii SRI, refuza in proportie de 60% ‘superbul’ vaxin.

Este evident ca sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt tinute la secret.

Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparentei, baieti, este ca pana si in SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numarul real de cazuri (cifra rezulta din statisticile sistemului de raportare VAERS).

Asistam, desigur, la o mega operatiune de ascundere sub pres a mizeriei.

Estimez insa o perioada foarte ‘interesanta’ de falimente ale Big Pharma, pentru ca vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara. Nu uitati ca avocatii americani (spre deosebire de avocatii de la noi) au dreptul sa isi faca reclama si sa isi racoleze clientii chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.

PS In Germania, intr-un singur camin de batrani, au fost 13 decese consecutive administrarii vaxinului. in Spania, numarul acestor decese a depasit 30.

PPS Concluzie – de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”.

2 thoughts on “Avocatul Gheorghe Piperea-SRI REFUZA VACCINAREA:“Ironic, si cei mai informati insi din Romania, lucratorii SRI, refuza in proportie de 60% ‘superbul’ vaxin”.

  1. Rusine celor de la Big Pharma ce sant constienti si stiu ca aceste vaccinuri sant cu reacti adverse secundare si omoara oameni cu zile, sant niste incompetenti impertenenti nerusinati imbecili ipocriti opriti macelul nesimtitilor ordinari ati facut destule omoruri pe tot globul incompetentilor impertenenti facetiva voua aceste vaccinuri si famililor voastre nesimtitilor impertenenti Stop vaccinarea jos Arafat Voiculescu Iohanis Cîțu si toata clicca mafiota PNL-ISTA impertenenta incompetent Demisie guvernului Cîțu

  2. Sper să vină o zi când un proces internațional , precum procesul de la Nurnberg, să reseteze toate aceste porcării și abuzuri pharma care au ajuns să se dezvolte într-o adevărată spirală a nebuniei colective.
    Dictatura medicală este tot dictatură.
    Trebuie stopată și evitată pe viitor.
    Dacă om mai apuca viitorul ăla.

Lasă un răspuns