3 februarie 2023

Un angajat de la Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Gherla a fost transportat de urgență la spitalul din oraș, la scurt timp după ce s-a vaccinat anti  Covid 19.

Potrivit unor angajați ai căminului care se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, care aparține de Consiliul Județean Cluj, în cursul zilei de miercuri, angajații centrului și persoanele internate au fost programate la vaccin.

În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvania.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv.

De menționat este faptul că în fiecare centru de vaccinare trebuie să fie și o echipaj medical pregătit să acorde primul ajutor medical. Ori în cazul de față, medicii de la DGASPC Cluj și-au luat angajamentul să vaccineze persoanele internate și personalul angajat.

Din primele informații se pare că în cazul angajatei de la Gherla ar fi vorba despre o suspiciune de șoc anafilactic.

Contabila a fost internată!

Un oficial de la Spitalulul Municipal Gherla a declarat că persoana adusă cu ambulanța de la Centrul pentru Persoane Vârstnice a fost internată de urgență și va rămâne sub observația medicilor.

Cei de la DGASPC Cluj au comunicat faptul că persoana în cauză a acuzat o stare de rău, la scurt timp după ce a fost vaccinat.

”În urma discuției cu echipa de medici care asistă procesul de vaccinare a rezultat faptul că persoana în cauză a prezentat o stare de lipotimie motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță, în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla cu Stare post vaccinare anti Covid 19 și va rămâne în continuare spitalizată pentru monitorizare”, au comunicat cei de la DGASPC Cluj.

Intersant ar fi de aflat de când o persoană care suferă de o lipotimie se umflă la față și la gât și este și internată?

1 thought on “Suspiciune de șoc anafilactic după vaccinul anti Covid 19 în județul Cluj

Lasă un răspuns