8 februarie 2023

Directorul adjunct al unui mare spital din Atena – ATTICA – este în stare gravă la 24 ore de la administrarea vaccinului Pfizer/ BioNtech coronavirus.

Conform olympia.org este posibil ca medicul să fi dezvoltat o infecție respiratorie și o insuficiență multiplă de organ care îi pun în mare pericol viața. Poziția importantă pe care o are în domeniul medical nu a permis ascunderea faptului pe o perioadă lungă de timp, deși aceasta este, după cât se pare, politica aplicată la acest moment.

Acesta este și motivul pentru care politicienii sunt foarte îngrijorați, după cum precizează site-ul de știri olympia.gr.

Spre deosebire de România, în Grecia președintele Katerina Sakellaropoulou și primul-ministru Kyriakos Mitsotakis deja s-au injectat, informează GreekCityTimes.

Vestea vine la câteva ore după ce o tanara doctorita din Mexic a dezvoltat o ecefalomielită și alergii extinse după ce a fost vaccinata.

Nici una dintre companiile farmaceutice care au dezvoltat vaccinul nu au dorit să comenteze efectele adverse produse de vaccinele pe care le-au produs.

Lasă un răspuns