17 iunie 2024

Medicul Monica Pop avertizează că în realitate, campania organizată pentru vaccinare este mai degrabă una de amenințare. De asemenea, medicul vorbește despre posibilele efecte secundare despre care nu se vorbește și care creează suspiciune.

„Campanie de ameninţare, mai puţin de vaccinare! De ce nu se spune altfel: „Pot fi, rar, şi efecte secundare grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari”.
„Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor! Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informaţie zero, ştiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informaţiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură! 
Prof. dr. Pop: Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune
La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură şi amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul!
Faceţi în aşa fel încât oamenii să aibă încredere!!! Se poate!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina ei de Facebook. 

Lasă un răspuns