8 februarie 2023

Dr. Carrie Madej, avertizeaza popoarele lumii despre pericolele asa zisului vaccin impotriva Covid19 .

Noul Vaccin Covid19

1. Este un vaccin complet nou si diferit fata de vaccinurile pe care le cunoasteti deja.

2. Sunt introduse tehnologii noi, inclusiv nanotehnologie si IA (inteligenta artificiala) in corpul uman prin intermediul vaccinului.

3. Omul este “contopit” cu Inteligenta Artificiala

3. Tehnologiile din vaccin, ajunse in corpul nostru, vor modifica / influenta modul de viata, sanatatea, starea de spirit, gandirea, comportamentul etc.

3. Un astfel de vaccin NU a mai fost introdus in oameni vreodata.

4. Se introduc in corp secvente sintetice, straine, de ARN/ADN care modifica ADNul persoanei care este vaccinata si functiile pe care acest ADN le indeplineste in corpul uman.

5. Oamenii vor deveni “oameni modificati genetic”, precum semintele, legumele si fructele de care am auzit in ultimii ani ca sunt modificate genetic. (procedura numita in engleza transfection)

6. Secventele ADN sintetice care se vor introduce in corpul tau prin acest vaccin se PATENTEAZA in SUA, astfel ca producatorii lor vor avea drept de proprietate pe parte din noul tau ADN.

7. Testarile de siguranta ale vaccinului se fac rapid pe foarte putini indivizi si intr-un timp foarte scurt de doar cateva luni in loc de 5-6 ani cat ar fi necesare niste testari serioase. TOTI “cobaii” umani pe care s-a testat vaccinul pana in prezent (oct2020) au avut efecte secundare negative.

8. Printre principalele efecte negative asupra sanatatii: cresterea ratei de cancer, cresterea genelor mutante, cresterea reactiilor autoimune.

9. Totusi, efectele secundare negative asupra sanatatii ale acestui vaccin NU mai sunt principala problema a vaccinului (cum erau la vaccinurile de pana acum), ci faptul ca TE MODIFICA GENETIC este problema, CE FAC TEHNOLOGIILE acestui vaccin in corpul tau este problema, CUM POT FI FOLOSITE de catre “altii”, cum iti vor fi influentate mintea, emotiile, comportamentul prin intermediul acestor tehnologii – acestea sunt principalele probleme ale noului Vaccin Covid.

10. ADMINISTRAREA noului vaccin se poate face printr-o tehnica speciala folosindu-se microace (“microneedle platform”), tehnica dezvoltata de MIT. Administrarea se va putea face inclusiv pe cont propriu, prin banala aplicare a unui plasture pe piele si apoi dezlipire. Urmele sunt invizibile cu ochiul liber, dar “vaccinul, informatia, tehnologia, cipul etc” au fost introduse astfel in corp si zona se poate scana pentru a verifica vaccinarea si eventual a prelua informatiile stocate.

11. Corpul preia fragmentele noi, straine de ADN/ARN introduse in corp si incepe sa le MULTIPLICE.

12. Vaccinul contine o enzima numita LUCIFERAZA. Ce coincidenta de nume… Cu ajutorul ei esti scanat si se vede ca ai fost vaccinat. Sau mai bine spus – “vaccinat” in ghilimele – pentru ca rolul acestui nou “vaccin” nu este injectarea unei substante pentru alterarea sanatatii, ci injectarea unor tehnologii pentru controlul total al individului.

13. “Tatuajul” ramas in corpul/pielea ta in urma vaccinarii/aplicarii vaccinului e ca un cod de bare pe un produs. Devii un obiect, un animal cipuit, usor de scanat si controlat.

14. Noul Vaccin contine Hydrogel cu nanotehnologie – roboti microscopici introdusi in corpul tau de care pot dispune producatorii vaccinului cum doresc. Nanotehnologia se uneste cu IA (inteligenta artificiala) incat corpul uman sa poata fi conectat la dispozitive inteligente de scanare, programare, modificare, extragere informatii etc.

15. Acesti microroboti prezenti NON STOP in corpul tau preiau NON STOP informatie cu privire la viata si activitatea ta ca individ si o stocheaza sau o trimit intr-o baza de date gestionata de detinatorii tehnologiei.

16. Prin nanotehnologia respectiva se PREIAU informatii despre corp si activitatea omului dar se SI INTRODUC in corp diverse informatii/programe pentru a afecta starea de spirit, comportamentul, gandirea, amintirile etc etc etc.

Toate aceste detalii sunt explicate de Dr Carrie Madej .

Lasă un răspuns