8 februarie 2023

Medici independenţi, deoarece toți cei care sunt angajați de guvern, universități, spitale sau au statut de angajaţi, riscă să își piardă locul de muncă dacă nu respectă discursul oficial.

Medicii, virologii și biologii de regulă îşi cunosc meseria, dar se tem pentru venitul lor, astfel că aleg să nu vorbească sau adoptă discursul pro măsuri restrictive. Unii vorbesc în particular, dar nu fac declarații publice. Majoritatea celor care nu se tem de atotputernicia establishmentului ies cu curaj în faţă și spun, de exemplu, că măștile sanitare sunt complet inutile, ba pot fi chiar dăunătoare, deoarece dau un fals sentiment de siguranţă celui care le poartă și în plus vă fac să respirați propriul dioxid de carbon.

Mulți vorbesc, de asemenea, despre faptul că virusul submicroscopic ultra-invizibil, mult mai mic decât bacteriile, având în medie între 5 și 300 nanometri (nm), se strecoară cu ușurință prin țesătura unei măști. Un nanometru este o unitate de lungime egală cu o miliardime de metru. Imaginează-ți, o mască comună opreşte un astfel de virus, în ambele direcții, atât să intre cât şi să iasă. Masca comună ne poate proteja împotriva bacteriilor și a altor microbi, dar împotriva virusurilor? Dar deoarece virusul este invizibil și nu știm mai multe despre subiect, credem „autoritățile”.

Potrivit dr. Pascal Sacré: „Aerul, odată expirat, este încălzit, umidificat și încărcat cu dioxid de carbon. Devine un mediu de cultură perfect pentru agenții infecțioși (bacterii, ciuperci, virusuri). Studiile au arătat că porozitatea (găurile) măștilor permite germenilor expirați să se acumuleze pe suprafața exterioară a acestora. Nu numai că ne respirăm din nou dioxidul de carbon, dar, în plus, atingându-ne tot timpul masca (gest inevitabil), răspândim germeni peste tot!

Directorul general al OMS, dr. Tedros, a spus – sau a fost un avertisment? – că este posibil să nu avem niciodată „un vaccin eficient”, deci este mai bine să fim pregătiți. Cu toate acestea, el a dat asigurări că „EI” (cel puțin douăzeci de companii farmaceutice) lucrează febril la un vaccin și luptă pentru a-l scoate pe piață.

Această declaraţie nu face decât să crească frica populației, să ne pregătească pentru următorul blocaj, să pregătească oamenii pentru un covid-19 permanentizat, să țină oamenii în teroare, în alertă nesfârșită, pentru a fi gata să percuteze la orice „ordine”, cu alte cuvinte, la represaliile autorităților.

Sau este pur şi simplu demagogie, pentru a face oamenii mai complianţi și manipulabili în vederea instituirii viitoarelor măsuri represive sau blocaje dezastruoase. Acest anunț „oficial” ar intra în categoria știri false sau știri conspirative?

Fiecare gripă comună, de exemplu, conține între 7 și 20% coronavirus. Dr. Anthony Fauci, de la NIH, a spus într-un articol intitulat Navigarea în necunoscutpublicat în New England Journal of Medicine, că: „Rata mortalității poate fi considerabil mai mică de 1%. Acest aspect sugerează că urmările clinice generale ale covid-19 pot fi în cele din urmă similare cu cele ale gripei sezoniere severe (care are o rată de mortalitate de aproximativ 0,1%) sau ale unei gripe pandemice (similare cu cele din 1957 și 1968), mai degrabă decât ale unei boli similare cu SARS sau MERS, care a avut rate de mortalitate de 9-10%, respectiv 36%.”

Lasă un răspuns